Het antwoord is liefde

 

Lieve Dromers,

Het is vandaag de internationaal gevierde dag van de liefde: Valentijn! De dag dat we mensen van wie we houden even in het zonnetje zetten, of dat nu is met een cadeau, een bos bloemen, een kaartje of een sms. Er is op een dag als deze ook weerstand bij mensen; het is te commercieel en je wordt bijna verplicht om daar iets aan te doen. En het zou natuurlijk elke dag Valentijn moeten zijn. Maar je kunt het ook anders bekijken. Valentijnsdag herinnert ons er weer even aan wie we werkelijk zijn en waar het werkelijk omgaat in het leven: de liefde. Natuurlijk hoef je dan niet alle aangeprezen Valentijnsartikelen te kopen en groot uit te pakken om attent te zijn over de liefde. Maar het kan wel een bewuste dag zijn waarop je beseft van wie je houdt, voor wie en wat je liefde voelt of wie in deze tijd extra liefde kan gebruiken. En misschien gebeurt het dan toch, dat je dit in dankbaarheid wilt uiten. Of dat nu vandaag is, of een willekeurige andere dag. Of dat nu met een cadeau is, of met een extra dikke knuffel en liefdevolle woorden. Het gaat dus niet om wat je geeft en wanneer, maar met welke intentie je dat doet. Laat de intentie liefde zijn.
Wist je overigens dat niet alleen liefde een krachtige intentie is, maar ook het antwoord op al je (levens-)vragen? Hoe ongelooflijk en eenvoudig het ook mag lijken, als je liefde leert ontdekken als universele en krachtige energie, kan je dit toepassen op vele vraagstukken in je leven. Het is de liefde die transformeert, creëert en heelt. Deze liefde is bereikbaar voor iedereen en kan helpen bij relaties, stress, burn out en zinvol invulling geven aan je leven. ‘Maar hoe doe je dat dan?’, vroegen vele cliënten mij, toen ik ze over deze energie vertelde. En zo ontstond een praktisch stappenplan waarbij ik ze de ware liefde leerde kennen. Een stappenplan die ook heeft geresulteerd in een nieuw boek en het is dan ook geen toeval dat ik precies vandaag bekend mag maken dat mijn nieuwe boek volgende maand uitkomt, met de titel: Het antwoord is liefde!!!

In dit boek laat ik de lezer ontdekken dat liefde niet alleen een kwestie is van goede relaties, of dat nu met een ander is of jezelf. Maar ook dat je liefde kunt ontdekken, voelen en toepassen als een grote creatieve en helende kracht. Ik deel in dit boek ook mijn eigen persoonlijke ervaringen en verweef dat met diepgaande kennis over liefde. Een 7-stappen plan naar een lichter leven. En nog meer goed liefde-nieuws: Vanwege de grote belangstelling kun je dit boek nu al bestellen bij Bol.Com via onderstaande link!

https://www.bol.com/nl/p/het-antwoord-is-liefde/9200000071852545/?suggestionType=browse

 liefs & droomgroet van Rosalinda!

1 gedachte over “Het antwoord is liefde”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven