Rosalinda.6684
Droomavontuur boek
Rosalinda.6544
Logo-Rosalinda-auteur-coach
Rosalinda.6490
Rosalinda.6687
zelfdliefde
droomletters_logo_2019_zw

Een kadootje van mij voor jou, speciaal voor deze bijzondere tijd:

Zie mijn Droombrief

zelfdliefde

Zelfliefde

Onvoorwaardelijke liefde begint bij jezelf. In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes over zelfliefde. De quotes op de kaarten helpen je onderzoeken wie je werkelijk bent, waar je echt naar verlangt en wat je nog kunt ontwikkelen. Zo werk je toe naar innerlijke rust, geluk en ware liefde in je leven. In het bijgesloten boekje staan instructies over het gebruik van de kaarten en worden de betekenissen van de quotes uitgelegd. Rosalinda Weel is een spiritueel coach en geeft trainingen op het gebied van yoga, meditatie en zelfliefde. Haar inspiratiebron en boodschap is de kracht van innerlijke rust, geluk en liefde. Eerder verschenen haar succesvolle kaartensets Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde.

jaarlanggeluk

Een jaar lang Geluk

Eigenlijk kun je op elk willekeurig moment een nieuw jaar starten! Een jaar vol liefde, geluk, inspiratie, groei en persoonlijke ontwikkeling. Deze prachtige en eigentijds geïllustreerde weekplanner geeft je een liefdevol duwtje in de rug naar jouw geluk.
Met deze 52 weken-planner vol oefeningen, quotes en inzichten leer je terug te blikken en bewust intenties en wensen te formuleren voor de komende periode.

vangebrokennaarheel-1

Van Gebroken naar Heel zijn

Van gebroken naar heel zijn is een liefdevolle handleiding voor het omgaan met pijn, verdriet en moeilijke tijden. Het laat de rauwe kant van het leven zien, en ook dat pijn en verdriet omarmd mogen worden. Als je ook de diepe dalen bewandelt, kun je groeien en er sterker uitkomen.
De handvatten in dit boek helpen je om na tegenslag opnieuw kracht, innerlijk geluk en liefde te vinden.

antwoordisliefde

Het antwoord is Liefde

De ware, échte liefde is een grote kracht en energie waarmee je je leven positief kunt beïnvloeden en diepere vervulling vindt. Leer positief te denken, met in gedachte dat het antwoord altijd liefde is.

Liefde
Liefde krijg je natuurlijk van je geliefden, maar échte liefde zit ook in jezelf. Het is een krachtige bron, die voor iedereen beschikbaar is. In Het antwoord is liefde laat Rosalinda Weel zien hoe je met deze bron in contact komt.
Zo kun je negatieve gewoontes en patronen ombuigen. Met liefde, positief denken en goede energie kun je alle angsten overwinnen.

kaartenset-het-antwoord-is-liefde

Kaartenset Het antwoord is liefde

In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, geïnspireerd op het thema 'Het antwoord is liefde'.

In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, geïnspireerd op het thema 'Het antwoord is liefde'.
Het antwoord is liefde
In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, geïnspireerd op het thema 'Het antwoord is liefde'. Trek een kaart en vind een antwoord van liefde op jouw situatie, jouw leven op dat moment.

Liefde helpt en heelt in alle situaties en op alle momenten. De kaartenset het antwoord is liefde staat geheel in het thema van Liefde. In het bijgesloten boekje staat een instructie over het gebruik van de kaarten en worden de betekenissen van de quotes uitgelegd.

gelukkig-zijn-moet-je-durven1

Gelukkig zijn moet je Durven

Coach Rosalinda Weel geeft in Gelukkig zijn moet je durven praktische en inspirerende oefeningen voor het verwerven van innerlijk geluk. Dat is niet een weg voor watjes. Als meditatie- en yogadocente heeft ze veel mensen geholpen om uit het dal te klimmen, in hun kracht te komen staan en belangrijke keuzes te maken om gelukkig te zijn. Ze schreef dit boek om de lezer te helpen hetzelfde te doen. Het ware gelukkig zijn, is te vinden door te luisteren naar de diepere verlangens die leven in het hart - en door het leven in eigen hand te nemen.

kaartenset-gelukkig-zijn-moet-je-durven

Kaartenset Gelukkig zijn moet je durven

52 inspirerende sleutels om te leven vanuit je hart. Inspirerende kaarten In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, met als thema Gelukkig zijn moet je durven. Trek een kaart en vind een motto voor je week, of een meditatieopdracht voor tijdens je yogasessie. Bijgesloten boekje In een klein bijgesloten boekje worden de betekenissen van de quotes uitgelegd en staat een instructie over het gebruik van de kaarten. Rosalinda Weel Rosalinda Weel is bekend van het prachtige boek Gelukkig zijn moet je durven. Deze kaartenset is gebaseerd op dit boek. Haal inspiratie uit de quotes op deze kaarten. Geluk is een glimlach van je hart.

droomavonturen

Droomavonturen

'Droomavonturen' biedt net als de andere boeken van Rosalinda Weel zeven meditatieve kinderverhalen, voor ontspanning of om heerlijk fantaserend in slaap te vallen. De verhalen beginnen net als een gewoon voorleesverhaal, maar op een gegeven moment wordt het kind uitgenodigd mee te doen. Door de ogen te sluiten en zich te identificeren met de hoofdpersoon van het verhaal, duikt het kind zelf in het avontuur. Elk verhaal heeft een thema en eindigt met een speciale uitspraak, een positieve affirmatie.Na ieder verhaal zijn steeds vijf yoga-avonturen voor kinderen beschreven, die te maken hebben met het thema van het verhaal. De avonturen zijn met duidelijke instructieve illustraties afgedrukt op een spread met een uitklappagina, zodat je de avonturen in n keer overziet en voor je op de grond kunt leggen.Deze yoga-avonturen zijn ontwikkeld door Helen Purperhart, d kinderyogaspecialist in Nederland en Belgi.Na afloop van de yoga-avonturen biedt het boek nog een droommeditatie, voor ontspanning.In het boek zitten twee cd's met de verhalen, de yoga-avonturen en de droommeditatie, begeleid door ontspannende muziek, waardoor kinderen er ook zelfstandig naar kunnen luisteren.

klas-in-balans

Klas in Balans

Het grote relaxboek voor de klas.
Het uitgangspunt van dit boek is om leerkrachten te inspireren om vanuit een speelse benadering samen met de kinderen tussen de drukke uurtjes door even op adem te komen. Door middel van allerlei soorten oefeningen, zoals ademhalingsoefeningen en stretchoefeningen, leren kinderen beter omgaan met concentratieproblemen, stress, frustratie, angst, boosheid, moeheid, gebrek aan creativiteit en eenzaamheid. De docent kan de progressie van de kinderen goed in de gaten houden door hun gedrag en gevoelens met hen te evalueren aan de hand van speciale feedbackformulieren. De oefeningen zijn gemakkelijk te doen zonder voorbereiding en kunnen in de klas op de plaats gedaan worden. Ze zijn in eerste instantie bedoeld om klassikaal te doen, maar kunnen ook individueel worden aangeboden. Geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Met het activiteitenboek Klas in balans keert orde en rust als vanzelf weer terug in de klas.
droomwolken

Droomwolken

Droomwolken is geschreven voor kinderen vanaf 4/5 jaar. De zeven fantasieverhalen en 'fantasiemeditaties' op CD nemen kinderen mee naar een betoverende wereld. Daarin mogen ze zelf de hoofdrol spelen.De verhalen zijn zo geschreven dat kinderen beter in contact komen met zichzelf en spelender wijs vertrouwd raken met ontspanning. Het stimuleert bovendien de verbeeldingskracht en daarmee ook de innerlijke rust, het zelfvertrouwen en de creativiteit. Droomwolken is ideaal om naar te luisteren op een rustig moment van de dag of voor het slapengaan. De CD met verhalen on ontspannende muziek maakt het mogelijk dat kinderen ook zonder ouders en verzorgers, of juist samen met hen, kunnen luisteren.

droomsterren

Droomsterren

Droomsterren is het vervolg op het succesvolle kinderboek Droomwolken. Dit relaxboek met cd's ligt inmiddels op vele nachtkastjes van kinderen die graag heerlijk fantaserend in slaap vallen of ontspannen.Maar de basisscholen, kindertherapeuten, kinderyogadocenten e.a. hebben het boek ook ontdekt. Met als gevolg dat er landelijk zelfs trainingen en workshops worden gegeven. Droomsterren, met als terugkerende thema's dromen en wensen, is ook zo geschreven dat kinderen beter in contact komen met zichzelf en vertrouwd raken met ontspanning. Het stimuleert al spelenderwijs de innerlijke rust, het zelfvertrouwen en de creativiteit.

Scroll naar boven