Logo-Droomstudio-yoga-medit
Hart Rosalinda Weel

Coaching

Persoonlijke, holistische coaching
voor jouw innerlijk geluk, rust, liefde en herstel van stress

 • Hart Rosalinda Weel

  Loop je vast op een bepaald gebied in je leven?

 • Hart Rosalinda Weel

  Zou je graag een-op-een je leven eens onder de loep willen nemen en onderzoeken waar je meer innerlijke rust, geluk en liefde kunt laten stromen?

 • Hart Rosalinda Weel

  Sta je voor bepaalde keuzes, worstel je met verdriet, pijn, onbegrip, vermoeidheid e.a.?

 • Hart Rosalinda Weel

  Zoek je een nieuwe richting, maar mis je handvaten?

 • Hart Rosalinda Weel

  Zoek je begeleiding in herstel van (trauma-gerelateerde) stress en angsten?

 • Hart Rosalinda Weel

  Wil je meer leven vanuit je hart?

Spiritueel, holistisch coach Rosalinda Weel neemt je graag mee aan de hand om je daarin liefdevol te begeleiden. Samen wordt gekeken naar jouw coachingdoelen en een plan gemaakt hoe deze kunnen worden bereikt. Rosalinda werkt van hart tot hart, intuïtief en inspireert jou op diepgaande en praktische wijze hoe je weer in je eigen kracht kunt komen te staan, dichter bij jezelf kunt komen en het pad naar jouw innerlijke rust, geluk en liefde kunt bewandelen.

Rosalinda.6123

Simone de Waal

(39 jaar, Alkmaar)

“Bij Rosalinda voel je je gelijk op je gemak. Ze kan bovendien heel goed luisteren en hoort meer dan je zegt. Ze is eerlijk over wat ze wel en niet voor je kan betekenen en weet in een aantal sessies al veel te doorbreken en te laten ervaren. Ze is heel intuïtief waardoor ze goed aanvoelt wat er aan de hand is en is tevens op subtiele wijze doortastend in haar aanpak. Ik was na een reeks van vijf sessies al klaar, maar ga af en toe nog eens terug omdat het zo fijn is om samen met Rosalinda mezelf en mijn leven onder de loep te nemen. Het is altijd inspirerend én ontspannend!”

Zet de eerste stap

Voor een gratis intake gesprek

Scroll naar boven