droomstudio_logo_ymt_2019_zw

Coaching

Persoonlijke Coaching
voor jouw innerlijk geluk, rust en dromen

  • Loop je vast op een bepaald gebied in je leven?

  • Zou je graag een-op-een je leven eens onder de loep willen nemen en onderzoeken waar je meer innerlijke rust, geluk en liefde kunt laten stromen?

  • Sta je voor bepaalde keuzes, worstel je met verdriet, pijn, onbegrip, vermoeidheid e.a.?

  • Zoek je een nieuwe richting, maar mis je handvaten?

Spiritueel coach Rosalinda Weel neemt je graag mee aan de hand om je daarin liefdevol te begeleiden. Samen wordt gekeken naar jouw coachingdoelen en een plan gemaakt hoe deze kunnen worden bereikt. Rosalinda werkt van hart tot hart en leert jou op diepgaande en praktische wijze hoe je weer in je eigen kracht kunt komen te staan, dichter bij jezelf kunt komen en het pad naar jouw innerlijke rust, geluk en liefde kunt bewandelen.

Rosalinda.6123

Simone de Waal

(39 jaar, Alkmaar)

“Bij Rosalinda voel je je gelijk op je gemak. Ze kan bovendien heel goed luisteren en hoort meer dan je zegt. Ze is eerlijk over wat ze wel en niet voor je kan betekenen en weet in een aantal sessies al veel te doorbreken en te laten ervaren. Ze is heel intuïtief waardoor ze goed aanvoelt wat er aan de hand is en is tevens op subtiele wijze doortastend in haar aanpak. Ik was na een reeks van vijf sessies al klaar, maar ga af en toe nog eens terug omdat het zo fijn is om samen met Rosalinda mezelf en mijn leven onder de loep te nemen. Het is altijd inspirerend én ontspannend!”

Zet de eerste stap en geef je op ,

voor een gratis intake gesprek