dankbaarheid & intenties

Lieve dromers,
Het is weer die tijd van het jaar. Ik kijk naar mijn keukenplank waar al mijn voorraadpotten staan. Gevuld met noten, rozijnen, pasta’s en specerijen. Maar er is 1 speciale voorraadpot: die met al mijn momenten van dankbaarheid voor 2017. Het hele jaar door doe ik daar kleine briefjes in met momenten waarop ik me dankbaar en vreugdevol voelde. Deze laatste week van het jaar mag die pot open en wat is dat elk jaar toch weer een cadeautje. Je staat versteld van die kleine momentjes die je bent vergeten waarop je hart toch een klein sprongetje maakte. Het is zo bijzonder om te lezen. En je wordt er ter plekke blij van. Als we terugkijken op een jaar zijn we vaak geneigd alleen naar de grote momenten te kijken, maar het zijn vaak die kleine momenten die er heel erg toe doen.
Deze laatste week van het jaar is ook de periode waarop ik een aantal grote vellen in huis haal. Op de ene helft schrijf ik ‘Dankbaar voor 2017’ en op de andere helft ‘Intenties voor 2018’ . Iedereen met wie ik Oud en Nieuw vier mag daar ook iets opschrijven. Een mooi moment van bezinning voordat de champagneflessen opengaan. En het leidt ook tot leuk gesprekken. Zoals het verschil tussen wens en intentie. Soms wensen we iets, omdat we denken dat dit ons leven beter maakt. Maar als je de vraag stelt ‘Waarom wens ik dat’?, kun je er wel eens achter komen dat er een ander gevoel achter zit. Je intentie is vaak de diepere bedoeling van je wensen en als je nog verder gaat, een wens over hoe jij je graag wilt voelen. Zorgvuldig jouw intenties formuleren zorgt er vaak voor dat je ook preciezer je wensen omschrijft. Hoe hoop jij je te voelen in 2018? En wat wil jij daarvoor doen? Beperk je ook niet tot maar een gebied in je leven, maar neem meerdere aspecten onder de loep: je relaties, je werk, hobby, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, ea. En dat allemaal maar met 1 doel: dat jij de meest gelukkige en liefdevolle versie van jezelf mag worden.
Ik wens dat jij aan het einde van het jaar ook een mooie voorraadpot mag openen met die bijzonder kleine, grote, liefdevolle momenten waarop jij je vreugdevol en dankbaar voelt!

Spread the love ❤️

liefs & droomgroet van Rosalinda!

p.s. Wil je niet alleen het jaar eindigen vol liefde, maar ook beginnen met het flexibel, praktisch en rustgevend programma vol liefde? Laat je inspireren door het nieuwe online programma wat ik heb ontwikkeld. Elke week een geleide meditatie, inspiratie en ontspannende oefening zodat jij in de flow van innerlijk rust, geluk en liefde blijft. Zie onderstaande link voor meer informatie.

Tot 1 januari kan jij je inschrijven voor 99,- ipv 149 euro dus grijp nu nog je kans! Zie hier de informatielink

http://www.rosalindaweel.nl/een-jaar-lang-liefde/

pps. Wil je ook graag innerlijke rust, liefde en geluk op professionele wijze met andere mensen delen? Misschien zit in jou ook een leraar?!Geef je op voor de erkende beroepsopleidingen tot Kindermeditatiedocent, Tieneryogadocent en nu ook De Meditatiedocent! Allemaal in kleine groepen en veel persoonlijke begeleiding!

ZIE HIERONDER DE NIEUWE DROOMAGENDA EN MEER DROOMNIEUWS

DROOMAGENDA

DROOMSTUDIO:
kersttvakantie van 23 december tot 8 januari

NIEUW!!!!

UNIEKE BEROEPSOPLEIDING ‘DE MEDITATIEDOCENT’
VAN JANUARI TOT DECEMBER 2018.

Een opleiding voor je eigen ontwikkeling, bewustzijn en verdieping én het delen van innerlijk geluk, rust en liefde met de mensen om je heen. Zowel voor professionele doeleinden als je eigen persoonlijke ontwikkeling. De opleiding is geschikt voor leraren, coaches, psychologen en eigenlijk voor iedereen die zowel in de privé-sfeer als in eigen praktijk, bedrijf of school mensen het geschenk van meditatie mee willen geven.

*VRAAG VRIJBLIJVEND DE STUDIEGIDS AAN!

KORTE BEROEPSLEIDING De Kindermeditatiedocent in de Droomstudio en op IBIZA!!!
Vraag de vernieuwde studiegids aan voor het rooster op Ibiza en in de Droomstudio.

Na deze intensive, de vijfdaagse studieweek en intervisie, zowel in de Droomstudio als op het magische Ibiza, heb je je diploma op zak en kan je kinderen innerlijk geluk en rust laten ervaren met speelse, praktische, inspirerende en op jarenlange ervaring gebaseerde technieken. Voor thuis, in de praktijk of op school. Je krijgt na deze erkende korte beroeps opleiding, prachtig lesmateriaal mee naar huis.

Droom je mee?

Mail voor extra informatie, nieuwe data en de studiegids van De Kindermeditatiedocent
droomstudio@droomwolkproducties.nl
http://www.dedroomstudio.nl/kindermeditatiedocent.html

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven