droomstudio_logo_ymt_2019_zw

Kindermeditatiedocent

Eerste opleiding van Nederland

De 6 –daagse Kindermeditatiedocent methode Droomstudio
is een intensieve training waarbij je leert met kinderen te mediteren. Of je dit nu wilt geven als kindermeditatieles of als onderdeel van de (kinderyoga-) les, (kindermassage/reik-)praktijk- op school of als coachingsessie. Je leert zelf kindermeditaties te ontwerpen en te geven. Na complete afronding ontvang je een officieel certificaat en keurmerk met Kindermeditatiedocent methode Droomstudio.

Het wordt gegeven door drs. Rosalinda Weel,  de specialist op het gebied van kindermeditatie met veel vakkundige kennis én praktijkervaring in huis.

 

Wat houdt de ®methode Droomstudio in?
“De methode Droomstudio is ontstaan vanuit de vraag van cursisten of ik ze hen wil leren lesgeven op de manier waarop ik dat doe. Ze ervaarden mijn stijl van lesgeven als een zeer ontspannen (droom-)flow. Na diverse verzoeken ben ik er toch eens voor gaan zitten en heb mijn structuur op papier gezet.  Zo heb ik ook de rode draad ontdekt; de ingrediënten die maken dat de lessen op deze manier zo goed stromen”. De trainingen methode Droomstudio zijn trainingen die het bewustzijnsniveau van leraar en leerling verhogen. Het geleerde vindt in een bewustzijnsverhogende overdracht plaats waarbij behalve eenheid tussen lichaam, geest en ziel, ook het verhogen van het hartsbewustzijn centraal staat. Vanwege deze methode zijn de groepen ook klein en is er  daardoor ruimte voor intensieve en persoonlijke begeleiding. Je bent na de opleiding in staat om zelfstandig kindermeditatieles te geven aan kinderen of dit te integreren in jouw praktijk als onderdeel van jouw diensten.
En bovendien heel praktisch toepasbaar in allerlei situaties.

Opleidingsinformatie:

 • Studiegids:

  met alle benodigde opleidingsinformatie, het rooster

 • Filmpjes:

  Bekijk  hier een film van Droomsterren:
  Kinderen laten stralen!

 • Interview
wpd5d97564

Basistraining

2 dagen training / 1 dag basisintervisie
Tussen de trainingsdagen en intervisie dag werk je zelfstandig aan je (schrijf)opdrachten en bereid je een meditatieles voor. In die tussentijd is er gelegenheid voor feedback van uw docent via de mail. In de studiegids staan de uitgebreidere richtlijnen. Op de eerste lesdag wordt alle informatie gegeven over de te vervullen opdrachten die in de loop van de opleiding worden gemaakt.

Specialisatietraining

3 dagen specialisatie met laatste dag ook eindintervisie
Op deze  3 dagen bouw je extra skills op om speciale meditaties en mindfulness met kinderen uit te voeren. Elke specialisatie dag is gericht op een thema aan meditatietechnieken.  Na het volgen van de basis driedaagse en drie specialisatiedagen, krijg je het certificaat Kindermeditatiedocent methode Droomstudio. Je mag extra de specialisatie-plus doen.  In de studiegids lees je achtergrondinformatie over de te leren specialisaties (yoga nidra voor kinderen, aarden & creatie, mantra, yantra en mediteren op school).

De training is inclusief

 • De training is inclusief reader en luxe studiepakket

  (met drie droommeditatieboeken , 6 droommeditatiecd’s, begeleidend droomkaartenset en droomstickers)

 • Studiemateriaal

 • koffie, thee, versnaperingen

 • verse lunch

Rosalinda.6123

Mireille Meissen

Praktijk De Spiegel

Een absolute aanrader, de Kindermeditatiedocentenopleiding op Ibiza. De plek is heel bijzonder. De energie heel fijn. De opleiding van hoog niveau. Een goed doordachte manier om kinderen op een speelse manier te leren mediteren. Gegeven door een zeer bekwame, lieve leerkracht.

>> Meer recensies

Vraag meer informatie en het rooster

vrijblijvend de studiegids aan via: