Droombrief – Gelukkig zijn moet je durven

Lieve dromers,

gelukkig zijn moet je durvenWat een droomweek! Afgelopen woensdag kreeg ik tijdens een feestelijke lunch dan eindelijk mijn nieuwe droomboek in handen: Gelukkig zijn moet je durven!. Het voelt als de geboorte van een boekenkind: met hart en ziel en veel liefde geschreven en nu mag ik het delen met mijn omgeving. Ik kreeg daarbij gelijk het gelukkige nieuws dat de boekhandel enthousiast heeft gereageerd op deze geboorte en de boeken goed heeft ingekocht. En de eerste hartverwarmende reacties van lezers stromen al binnen.”Het voelt heel vertrouwd, alsof je tegen me praat”; “Je kan voelen dat je het met veel liefde hebt geschreven”; “Het wordt mijn nieuwe bijbeltje, het ligt naast mij bed en laat me vanaf nu elke avond inspireren”;”Roos, je hebt me geraakt, ik ga het boek ook aan mijn vriendinnen cadeau doen”; “Ik vind de quotes langs de kantlijn van het boek zo mooi”; enzovoort.
Als ik mijn mailbox open, word ik helemaal een beetje verlegen haha. Maar goed, daar doe je het voor: iets vanuit je hart creëren en daarmee de harten van anderen raken!

Wist je dat er naar aanleiding van deze uitgave nu ook een Droomstudio Online is? Bij elk hoofdstuk kan je naar een bijpassende geleide meditatie luisteren. De Droomstudio Online zal nog verder uitgebouwd worden zodat je daar in de toekomst nog meer meditaties gratis kunt beluisteren: voor groot en klein.
Oja, geboortetraktatie heeft de uitgever mooie kaartensetjes laten maken met leuke quotes die ook geleverd worden aan de boekhandel die gratis bij het boek geleverd worden, zolang de voorraad strekt. Zoals onderstaande:

Gelukkig_kaartenset_banderol_aquaEr zijn inmiddels ook wat interviews gedaan en artikelen geschreven, waarvan een bij de Happinez die je bij hun website na kunt lezen en komend weekend ook te zien in de Vrouw-bijlage van de Telegraaf, waarbij ook boeken verloot worden. We blijven het geluk delen, deel je mee?

NAMASTE,

liefs & droomgroet van Rosalinda!

ZIE HIERONDER DE NIEUWE DROOMAGENDA EN NOG MEER DROOMNIEUWS

DROOMAGENDA

DROOMSTUDIO:

gesloten op de volgende dagen:
woensdag 10 tot en met zaterdag 13 juni(dus geen kinderyoga!)

OPEN MEDITATIEAVONDEN:

eerstvolgende meditatieavond waarvoor nog plek vrij is:
vrijdagavond 3  juli: 20.00-21.00 uur
(opgave via inschrijfformulier of email)

Meer info over mediteren
Meer info over balans met ayurveda

OPLEIDING KINDERMEDITATIEDOCENT

Er zijn weer inschrijvingen mogelijk vanaf november 2015

Mail voor de studiegids voor de kindermeditatiedocent & tieneryogadocent naar:

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven