• Alles
  • Boeken en kaartendecks
  • Coaching
  • Online academie
  • Yoga

Droomyogakaart Losse Lessen

7 losse yogalessen. Alleen op afspraak/inschrijving via what’s app. Zie het rooster en geef dan aan wanneer je wilt/kan en dan krijg je als antwoord terug wanneer er plekken vrij zijn die je dan kunt reserveren.

Droomkaart Serie Bedrijfscoaching


Vijfdelige serie van persoonlijke 1-op-1 begeleiding op maat op het gebied van bedrijfscoaching, meditatie, yoga of herstel van stress.
Duur: 5 sessies van 1,5 uur.

Regenboogkracht


35 affirmatiekaarten & instructieboek

De kleurrijke kaarten van \’Regenboogkracht\’ van Rosalinda Weel bieden kinderen een schat aan krachtige affirmaties. De kaarten van deze kaartenset zijn ingedeeld op kleur (alle kleuren van de regenboog!) en helpen kinderen op speelse wijze hun kwaliteiten, gevoelens en gedachten te omarmen. Bovendien geven de kaarten hun een liefdevol zetje in de rug. In het bijbehorende boekje staan verdiepende vragen en praktische handvatten die kinderen in hun dagelijks leven, thuis en op school, kunnen toepassen. \’Regenboogkracht\’ geeft ieder kind een fijne, visuele manier om zijn of haar gevoelens en gedachten beter te leren kennen.

Rosalinda Weel is auteur, yoga- en meditatiedocent. Ze is oprichter van de eerste gespecialiseerde beroepsopleiding voor kindermeditatie.

 

AANBIEDING!

Extra set met 5 ansichtkaarten cadeau! (zolang de voorraad strekt)

 

 

Droomavontuur (aanbieding)


Tijdelijk bij aankoop Droomavontuur, 1 extra droomboek (Droomwolken, Droomsterren of Droomavonturen) gratis! Geef jouw keuze door via de bestelnotities bij je bestelling!


Verhalende meditaties voor kinderen

In ‘Droomavontuur’ neemt Rosalinda Weel kinderen vanaf 5 jaar mee op speelse en fantasievolle droomreizen, die hen helpen zelfvertrouwen te ervaren, tot rust te komen en in slaap te vallen. Deze avontuurlijke meditatieverhalen stimuleren kinderen om hun aandacht naar binnen te keren en weg te dromen bij de schitterende illustraties van Ruth Hengeveld. Van vliegen naar onbekende planeten tot op bezoek gaan bij een stokstaartjesfamilie: elke kindermeditatie is toegankelijk geschreven, avontuurlijk en fantasierijk. ‘Droomavontuur’ is het perfecte boek voor ouders die hun kinderen willen laten kennismaken met verhalende en toegankelijke meditaties.

Terugkeer naar Zelfliefde – Allround Pakket

Laat je liefdevol begeleiden door het Terugkeer naar Zelfliefde Allround Programma wat bestaat uit een combinatie van het basisprogramma en het verdiepende programma:

  • Basisprogramma met kaartendeck en drie geleide zelfliefde-meditaties
  • Verdiepende programma met het inspiratie-en werkboek, de zelfliefde-test en negen geleide meditaties.

Terugkeer naar Zelfliefde – Verdiepend Pakket

Laat je liefdevol begeleiden door het Terugkeer naar Zelfliefde Verdiepende Pakket

Het verdiepende programma met het inspiratie-en werkboek, de zelfliefde-test en negen geleide meditaties

Scroll naar boven