gelukkig nieuw droomjaar

Lieve dromers,

Gelukkig nieuw droomjaar! Ik wens jullie allemaal een mooi nieuw jaar toe vol gezondheid, geluk, liefde, licht en mooie dromen! We starten het nieuwe jaar vaak met nieuwe voornemens en wensen. Maar wat doen we daar eigenlijk voor? Om dromen en wensen uit te laten komen, is het ook belangrijk dat we ons bewustzijn hiertoe verhogen. Immers, het is wetenschappelijk bewezen dat 90% van de voornemens al in de eerste maand verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dat wil jij toch niet? Als jij je bewustzijn verhoogt, leer je  gerichter te denken, te voelen en succesvoller je stappen te maken. En bij elke nieuwe stap die we maken of keuze waar we voor staan, onszelf af te vragen: Brengt dit mij dichter of verder bij wat ik mezelf heb voorgenomen? In deze droombrief geef ik enkele tips mee hoe je dit bewustzijn en ook je innerlijke kracht kan vergroten om dicht bij je intenties te blijven.

1. Formuleer (niet meer dan) vier belangrijke intenties of voornemens voor jezelf. Schrijf ze zo op dat je het naar jezelf toe bevestigd, bijvoorbeeld:

a. Ik ben energiek en gezond
b. Ik heb een vreugdevol hart
c. Ik ervaar innerlijke rust
d. Ik geniet van het leven

2. Neem elke dag de tijd voor een meditatie of een meditatief moment, waarbij je voor jezelf deze intenties en affirmaties herhaalt.
3. Bij elke belangrijke stap die je maakt, vraag jezelf af of deze je dichter brengt bij je doelen
4. Wees dankbaar voor alle momenten die je wensen bevestigen en waarbij je innerlijk geluk ervaart. Deze momenten kan je ook opschrijven in een speciaal boekje of op een briefje schrijven en bewaren in een happy jar 2015 (een pot waarin je de geluksmomenten van dat jaar bewaard).Ik heb gisteren mijn happy jar 2014 geopend en het is zo leuk om al die briefjes te lezen. Ik was sommige momenten al weer vergeten! Ook heel leuk om te doen met het hele gezin…

Ik wens je veel succes, liefde en geluk met jouw intenties en wensen en hoop dat we daarin ook mooie momenten samen mogen delen. Wie weet zet jij al je eerste stap met een leven vol gezondheid en balans met de workshop Balans met Ayurvedische Lifestyle (van het Chopra Center uit Amerika). Of wil je leren mediteren met de unieke methode van Deepak Chopra in de workshop Leer Mediteren. Werk je graag met kinderen en wordt jij in 2015 Kindermeditatiedocent of Tieneryogadocent? Ik hoop van harte je te mogen ontmoeten in mijn Droomstudio!

                                                             NAMASTE,

liefs & droomgroet van Rosalinda!

ZIE HIERONDER DE NIEUWE DROOMAGENDA


DROOMAGENDA

DROOMSTUDIO:
Open vanaf maandag 5 januari

OPEN MEDITATIEAVONDEN:
vrijdagavond 30 januari: 20.00-21.00 uur
(opgave via inschrijfformulier of email)

WORKSHOP BALANS MET AYURVEDA
7, 14, 21 en 28 januari
woensdagochtenden van 09.30-11.30 uur

WORKSHOP LEER MEDITEREN I
innerlijke rust door meditatie:
29 januari ; 5, 12 en 19 februari
donderdagavonden van 19.30-21.30 uur

Meer info over mediteren:
http://www.droomstudio.com/meditatietrainingen.html

Meer info over ayurveda
http://www.dedroomstudio.nl/ayurvedischelifestyle.html

OPLEIDING KINDERMEDITATIEDOCENT

De reguliere opleiding in Nederland en België is tot en met de zomer 2015  vol! Je kan je wel op de reservelijst laten zetten en inschrijven voor de start van de nieuwe opleidingen in augustus 2015.

mail voor de studiegids:
droomstudio@droomwolkproducties.nl
http://www.dedroomstudio.nl/kindermeditatiedocent.html

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven