droomstudio_logo_hart-tot-hart_2019_zw

Voor innerlijke rust, geluk en liefde

Wat is een droom? Een droom symboliseert een staat van bewustzijn. Niet zozeer de droom die je beleeft als je slaapt, maar vooral de droom die je ervaart als je wakker bent. Des te bewuster je bent, des te meer innerlijke rust, geluk en liefde er in die droom -je leven- stroomt. In die droom kom je ook wel eens tegenslagen en uitdagingen tegen, maar ook deze kun je leren omarmen, helen en leren een plek te geven in je leven.  In de Droomstudio worden daarvoor meerdere lessen, trainingen, programma’s en opleidingen aangeboden. Net als yoga, meditatie, workshops, persoonlijke coaching als beroepsopleidingen.

 

De missie van de Droomstudio is om te delen en te inspireren van hart tot hart. Het is bedoeld voor iedereen: van jong tot oud, van kort tot lang, van onervaren tot heel ervaren. Zowel een warme, liefdevolle, persoonlijke benadering als professionaliteit en kwaliteit staat centraal in de Droomstudio. Dit vind je zowel terug in de inrichting en aankleding, als het inhoudelijke aanbod in de studio. Naast de lessen van de oprichtster van de Droomstudio, staan de deuren ook open voor andere inspirators om hun kunnen en passie van hart tot hart te delen.

 

Oprichter van de Droomstudio is Rosalinda Weel. Dromer én doener. Dankbare moeder van drie lieve dochters. Ze heeft zelf al sinds jong meisje grote passie voor bewustzijn en spiritualiteit en dat resulteerde uiteindelijk in de opleiding bij Deepak Chopra in Amerika waar ze haar diploma Yogadocent, Meditatiedocent en Ayurveda heeft behaald. Daarnaast volgde ze de afgelopen jaren allerlei workshops en trainingen op het gebied van o.a. yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling, om zich hierin verder te ontwikkelen. De vele jaren ervaring in lesgeven op scholen, instituten en haar eigen studio, hebben geresulteerd in het delen van haar kennis in de beroepsopleidingen De Kindermeditatiedocent en De Meditatiedocent. Daarnaast is Rosalinda spreker en auteur van diverse boeken op het gebied van ontspanning en zelfontwikkeling die in alle boekhandels van Nederland en België verkrijgbaar zijn.

Rosalinda Weel - droomstudio
logo_symbool_droomstudio

Volwassen (hatha) yoga

De zeven spirituele wetten van yoga

Inspiratiebron voor de volwassenyoga is het yogaprogramma ‘De zeven spirituele wetten van yoga’. 

logo_symbool_droomstudio

Tiener (hatha) Yoga

In de Droomstudio kunnen tieners terecht voor droomyogalessen.
Tijdens deze lessen krijgen tieners in een ontspannen omgeving yogahoudingen aangereikt.

logo_symbool_droomstudio

Kinder (hatha) yoga

Kinderen van 6-12 jaar kunnen lekker ontspannen tijdens de droomyogalessen. In een sfeervolle omgeving en op een droomachtige en speelse manier worden de oefeningen aangereikt.

logo_symbool_droomstudio

Meditatie

In drie stappen naar jouw innerlijke rust
Meditatie brengt je dichter bij jezelf en je eigen groei en potentieel. Om dit te leren zijn er allerlei technieken. In de Droomstudio kun je een inspirerend en praktisch programma volgen op het gebied van meditatie.

logo_symbool_droomstudio

Coaching

Persoonlijke Coaching - voor jouw innerlijk geluk, rust en dromen
Maak kennis met het coachingsprogramma van de Droomstudio en ontdek de manieren om voor jou persoonlijk en op maat, innerlijk geluk, rust en het pad van je hart en dromen te vinden

logo_symbool_droomstudio

Beroepsopleidingen

Rosalinda leert kinderen mediteren.

Nu allemaal stil zijn, dat klinkt zó ongezellig. Ik zeg liever: we gaan op droomreis

 

Lees hier het artikel in het Noord Hollands Dagblad van 3 november 2022

Ga jij mee op droomavontuur?

Droomavontuur

In ‘Droomavontuur’ neemt Rosalinda Weel kinderen vanaf 5 jaar mee op speelse en fantasievolle droomreizen, die hen helpen zelfvertrouwen te ervaren, tot rust te komen en in slaap te vallen. Deze avontuurlijke meditatieverhalen stimuleren kinderen om hun aandacht naar binnen te keren en weg te dromen bij de schitterende illustraties van Ruth Hengeveld. Van vliegen naar onbekende planeten tot op bezoek gaan bij een stokstaartjesfamilie: elke kindermeditatie is toegankelijk geschreven, avontuurlijk en fantasierijk. ‘Droomavontuur’ is het perfecte boek voor ouders die hun kinderen willen laten kennismaken met verhalende en toegankelijke meditaties.

Geweldig mindfull boek!
Een aanrader
Thuis ontspannen

Wat zeggen klanten over Rosalinda?

“Door mijn kind ben ik zelf ook op yoga gegaan bij Rosalinda. Waarom? Al na de eerste les merkte ik dat mijn dochtertje beter kon slapen. Na meerdere lessen zag ik haar zelf oefeningen doen die ze had geleerd in de Droomstudio. Op school zeiden ze dat ze lekkerder in haar vel zat. En uiteindelijk dacht ik: dat wil ik ook wel!”

Inge Hoedjes (37 jaar, Hensbroek)
Kinderyoga
 

“Bij Rosalinda is het duidelijk dat het niet alleen om de yogahoudingen gaat. Ze heeft diepgaande kennis over wat yoga is en weet dit op ontspannen wijze aan ons over te brengen. Ik voel me altijd op me gemak. Het is soms moeilijk precies uit te leggen wat de yogalessen zo fijn maken, het is vooral een ervaring waarbij je je echt even in een droomwereld waant en weer ontspannen en opgeladen naar huis gaat.”

Anne, (45 jaar, Heerhugowaard)
Volwassenyoga
 

“Bij Rosalinda voel je je gelijk op je gemak. Ze kan bovendien heel goed luisteren en hoort meer dan je zegt. Ze is eerlijk over wat ze wel en niet voor je kan betekenen en weet in een aantal sessies al veel te doorbreken en te laten ervaren. Ze is heel intuïtief waardoor ze goed aanvoelt wat er aan de hand is en is tevens op subtiele wijze doortastend in haar aanpak. Ik was na een reeks van vijf sessies al klaar, maar ga af en toe nog eens terug omdat het zo fijn is om samen met Rosalinda mezelf en mijn leven onder de loep te nemen. Het is altijd inspirerend én ontspannend!”

Simone de Waal (39 jaar, Alkmaar)
Coaching
 

Droom jij een keertje met mij mee?

Meld je aan voor een proefles