Logo-Droomstudio-hart-tot

Ben je op zoek naar:

  • Hart Rosalinda Weel

    Meer innerlijke rust, geluk en (zelf)liefde

  • Hart Rosalinda Weel

    Herstel van stress

Dan ben je welkom in de Droomstudio!

in de warme, sfeervolle studio die je live kunt bezoeken voor wekelijkse ontspannende yogalessen, persoonlijke coaching, workshops en opleidingen, als de online Droomstudio met speciale inspirerende, ontspannende programma’s voor jou.

De missie van de Droomstudio is om te delen en te inspireren van hart tot hart. Het is bedoeld voor iedereen: van jong tot oud, van onervaren tot heel ervaren, etc. Zowel een warme, liefdevolle, persoonlijke benadering als professionaliteit en kwaliteit, door o.a. al meer dan 25 jaar ervaring en opleidingen, staat centraal in de Droomstudio. Dit vind je zowel terug in de inrichting, aankleding en aanwezige ondersteunde en verzachtende materialen, als in het deskundige inhoudelijke aanbod van de (online) studio.

Ik hoop jou van hart tot hart te mogen ontmoeten in de Droomstudio!

Liefs en droomgroet,

Rosalinda

Rosalinda Weel - Droomstudio
Icon-ZWART2

Coaching

Persoonlijke, holistische coaching

voor jouw innerlijke rust, geluk en herstel van stress

Icon-ZWART2

Volwassen (hatha) yoga

Ontspanning van lichaam en geest

Inspiratiebron is het programma ‘de zeven spirituele wetten van yoga’, in een heerlijke droomflow en mix van yogastijlen aangereikt.

Icon-ZWART2

Kinder (hatha) yoga

Kinderen van 6-12 jaar kunnen lekker ontspannen tijdens de droomyogalessen. In een sfeervolle omgeving en op een droomachtige en speelse manier worden de oefeningen aangereikt.

Icon-ZWART2

Online academie

Ontspannende progamma’s

voor jouw innerlijke rust, geluk, liefde en herstel van stress

Icon-ZWART2

Opleidingen

Leer anderen ontspannen

met meditatielessen, mindfulnesstechnieken en andere relaxtoefeningen en verdiepende begeleiding.

Icon-ZWART2

Meditatie

Ontspannende begeleiding

naar jouw innerlijke rust en herstel van stress via allerlei meditatie- en ontspanningtechnieken. Zowel in privé-lessen als groeps-workshops.

Wat zeggen klanten over Rosalinda?

“Door mijn kind ben ik zelf ook op yoga gegaan bij Rosalinda. Waarom? Al na de eerste les merkte ik dat mijn dochtertje beter kon slapen. Na meerdere lessen zag ik haar zelf oefeningen doen die ze had geleerd in de Droomstudio. Op school zeiden ze dat ze lekkerder in haar vel zat. En uiteindelijk dacht ik: dat wil ik ook wel!”

Inge Hoedjes (37 jaar, Hensbroek)
Kinderyoga
 

“Bij Rosalinda is het duidelijk dat het niet alleen om de yogahoudingen gaat. Ze heeft diepgaande kennis over wat yoga is en weet dit op ontspannen wijze aan ons over te brengen. Ik voel me altijd op me gemak. Het is soms moeilijk precies uit te leggen wat de yogalessen zo fijn maken, het is vooral een ervaring waarbij je je echt even in een droomwereld waant en weer ontspannen en opgeladen naar huis gaat.”

Anne, (45 jaar, Heerhugowaard)
Volwassenyoga
 

“Bij Rosalinda voel je je gelijk op je gemak. Ze kan bovendien heel goed luisteren en hoort meer dan je zegt. Ze is eerlijk over wat ze wel en niet voor je kan betekenen en weet in een aantal sessies al veel te doorbreken en te laten ervaren. Ze is heel intuïtief waardoor ze goed aanvoelt wat er aan de hand is en is tevens op subtiele wijze doortastend in haar aanpak. Ik was na een reeks van vijf sessies al klaar, maar ga af en toe nog eens terug omdat het zo fijn is om samen met Rosalinda mezelf en mijn leven onder de loep te nemen. Het is altijd inspirerend én ontspannend!”

Simone de Waal (39 jaar, Alkmaar)
Coaching
 

Droom jij een keertje met mij mee?

Meld je aan voor een proefles

Scroll naar boven