Logo-Droomstudio-yoga-medit
Hart Rosalinda Weel

Kinderyoga

Innerlijke rust met yoga
(Hatha yoga)

Kinderen van 6-12 jaar kunnen lekker ontspannen tijdens de droomyogalessen. In een sfeervolle omgeving en op een droomachtige en speelse manier worden de oefeningen aangereikt. Er wordt gewerkt met thema’s en de eindontspanning is op basis van een geleide fantasieverhaal/geleide meditatie.

In de droomyogales wordt via zachte yogahoudingen en andere ontspanningstechnieken op een speelse manier aandacht besteed aan ontspannende ademhalingsoefeningen, creativiteit, innerlijke rust, conditie, kracht, omgaan met emoties, mindfulness, coördinatie en balans.

Yogadocent en leerkracht basisschool Rosalinda Weel vindt het belangrijk  dat de kinderen zich altijd op hun gemak voelen en zichzelf mogen zijn. Tevens biedt ze in de Droomstudio graag een plek van rust en veiligheid in hun drukke, uitdagende wereld.

Kinder yoga droomstudio

Ga jij mee op droomavontuur?

Droomavontuur

In ‘Droomavontuur’ neemt Rosalinda Weel kinderen vanaf 5 jaar mee op speelse en fantasievolle droomreizen, die hen helpen zelfvertrouwen te ervaren, tot rust te komen en in slaap te vallen. Deze avontuurlijke meditatieverhalen stimuleren kinderen om hun aandacht naar binnen te keren en weg te dromen bij de schitterende illustraties van Ruth Hengeveld. Van vliegen naar onbekende planeten tot op bezoek gaan bij een stokstaartjesfamilie: elke kindermeditatie is toegankelijk geschreven, avontuurlijk en fantasierijk. ‘Droomavontuur’ is het perfecte boek voor ouders die hun kinderen willen laten kennismaken met verhalende en toegankelijke meditaties.

Geweldig mindfull boek!
Een aanrader
Geweldig mindfull boek!

Simone de Waal

(39 jaar , Alkmaar)

“Bij Rosalinda voel je je gelijk op je gemak. Ze kan bovendien heel goed luisteren en hoort meer dan je zegt. Ze is eerlijk over wat ze wel en niet voor je kan betekenen en weet in een aantal sessies al veel te doorbreken en te laten ervaren. Ze is heel intuïtief waardoor ze goed aanvoelt wat er aan de hand is en is tevens op subtiele wijze doortastend in haar aanpak. Ik was na een reeks van vijf sessies al klaar, maar ga af en toe nog eens terug omdat het zo fijn is om samen met Rosalinda mezelf en mijn leven onder de loep te nemen. Het is altijd inspirerend én ontspannend!”

Rosalinda leert kinderen mediteren.

Nu allemaal stil zijn, dat klinkt zó ongezellig. Ik zeg liever: we gaan op droomreis

 

Lees hier het artikel in het Noord Hollands Dagblad van 3 november 2022

Rosalinda Droomstudio in NHD

Volwassen yoga

In de Droomstudio kunnen volwassenen terecht voor droomyogalessen.

 • Hart Rosalinda Weel
  Versterken van lichaam en geest
 • Hart Rosalinda Weel
  Fysiek bewustzijn
 • Hart Rosalinda Weel
  Ademhalingstechnieken

Kinderyoga

De droomstudio werkt met droomkaarten van 7 lessen die je hier kunt bestellen.

 • Hart Rosalinda Weel
  Ontspannen in een droomwereld
 • Hart Rosalinda Weel
  Speelse kennismaking met yoga, meditatie en mindfulness
 • Hart Rosalinda Weel
  Coördinatie en balans

Droom jij een keertje met mij mee?

Meld je aan voor een proefles

Scroll naar boven