Liefdesbrief 10

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de tiende liefdesbrief. De laatste brief en meditatie met het themablok 'Vertragen'. Zowel door middel van de meditatie als de opdrachten, hoop ik dat je mooie vertraagmomenten hebt kunnen ervaren. Je merkt dat er meerdere manieren zijn om te vertragen. En belangrijker nog, je kunt ervaren dat vertragen jou meer positieve energie geeft. Het geeft je ruimte om bewust te voelen hoe het met je gaat en aanwezig te zijn in het hier en nu. Door de ruimte die je creert, geef je liefde ook meer de kans om te stromen in je leven. Deze week doen we dat door licht te laten stromen.

  • Na de 3 weken van mantra's en de eerste 6wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 7van dit thema.
  • In deze week vertragen we door licht te laten stromen.

Op het moment dat je vertraagt, kun je nieuwe energie in je leven laten stromen. Energie voor nieuwe mogelijkheden. Energie om te dragen en te creren. Energie om te voelen wie je werkelijk bent: liefde. Jij bent liefde, jij bent licht. Alleen door allerlei gebeurtenissen en ervaringen in het leven, kunnen we weleens verder van onszelf verwijderd raken. Terwijl als we weten wie we werkelijk zijn, vandaaruit heel veel kunnen helen en manifesteren. Gelukkig sta je er hierbij ook niet alleen voor. Het universum zet lichtbakens op je pad, om je steeds weer te herinneren aan wie je werkelijk bent en welke kant je op mag gaan: die van liefde.
Doe rustig aan, herinner je liefde, laat je wakker kussen, blijf aanwezig in het hier en nu, creer ruimte, heb onvoorwaardelijk lief, laat licht stromen en.......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle tiende liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 10

'Ik ben liefde'Luister naar de meditatie'Ik ben liefde'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.

Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Om de energie van licht en liefde in je leven te laten stromen, zijn er lichtbakens op je pad uitgezet. Kun jij die lichtbakens ook zien? Lichtbakens zijn mensen, lessen en gebeurtenissen die jou de kant van liefde en licht opsturen. Zo'n lichtbaken kan ook weleens als het tegenovergestelde worden ervaren; een negatieve gebeurtenis. Maar toch kan het een lichtbaken zijnomdat dit jou de andere kant opstuurt. De kant waarvan jij gelukkigerwordt. Lees het verhaal opblz. 33/34in Het antwoord is liefde en laat je inspireren. Noteer vervolgens wat jouwlichtbakens zijn.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

" Ik ben licht, ik zie licht"