Liefdesbrief 11

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de elfde liefdesbrief. En we beginnen aan een nieuw blok: Het Hart! Nu we hebben vertraagd, kunnen we ons hart open stellen voor liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor allerlei gebieden in je leven. Met het hart bedoel ik het hartchakra, daar waar het 'energetische' hart zit. Voelbaar in het midden van de borstkas en longen. Maar vooral voelbaar als de energie van liefde in je leven. En de energie van vrede en dankbaarheid.

 • Na de 3 weken van mantra's en de 7wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 1van hetnieuwe blok:Het Hart.
 • In deze week openen we het hart met gevoelens van dankbaarheid


Het klinkt misschien te eenvoudig, maar dankbaarheid is het belangrijkste gebed in je leven. Misschien denk je 'Ik ben toch dankbaar?' Maar bewust voelen naar waar jij dankbaar voor bent, opent je hart op een speciale manier. Als je bewust gaat voelen waar jij dankbaar voor bent, ontdek je dat er nog veel meer is om dankbaar voor te zijn dan je dacht. Het benoemen, voelen of opschrijven ervan, vergroot dit gevoel. En daarmee worden gevoelens van innerlijk geluk, rust en liefde in je leven vergroot. Dankbaarheid werkt als een soort magneet. Des te dankbaarder jij je voelt, des te meer ervan zal stromen. Voel je dankbaar n.......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle elfde liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 11

Ik ben dankbaar

Luister naar de geleide meditatie11.
'Ik ben dankbaar'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. Waar voel jij je dankbaar voor? In de meditatie van deze week gaan we ook naar gevoelens van dankbaarheid. Schrijf deze week ookelke dag minimaal twee dingen op waar jij je dankbaar voorvoelt. Het kunnen al de kleinste dingen zijn als een dak boven je hoofd of lekker eten.Iemand die naar je lacht of een knuffel. En soms zijn het ook 'grotere' dingen. Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn.
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.

 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.

 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik ben Dankbaar"