Liefdesbrief 12

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de twaalfde liefdesbrief. En we beginnen aan deel 2 van een nieuw blok: Het Hart! We gaan ons hart open stellen voor liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor allerlei gebieden in je leven. Met het hart bedoel ik het hartchakra, daar waar het 'energetische' hart zit. Voelbaar in het midden van de borstkas en longen. Maar vooral voelbaar als de energie van liefde in je leven. En de energie van vrede en dankbaarheid.
Na de 3 weken van mantra's en de 7wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 2van hetnieuwe blok:Het Hart.
In deze week openen we het hart met

gevoelens van vrede.

Voel jij vrede in je leven? Vrede met jezelf? Vrede met anderen? Met situaties in je leven? Daar waar geen vrede is, is geen of tekort liefde. Als je meer liefde in je leven wilt laten stromen, zowel in jezelf als in relatie met anderen en verschillende gebieden in je leven, is het belangrijk dat je je afstemt op vrede. Je kunt daarin jezelf ook bewust observeren: ervaar je vredevolle gevoelens en gedachten? In de meditatie van deze week kun je je bewust afstemmen op vrede. Op die manier trek je ook meer vrede en dus ook liefde aan. Alle vrede begint bij jezelf. Voel je dankbaar, voel de vrede n.......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle twaalfde liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 12

'Ik ben liefde'Luister naar de geleidemeditatie 12 " Ik ben vrede".
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.

Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

  1. Op welke gebieden in je leven voel je vrede? En voel je ook ergens de tegenovergestelde energie? Onderzoek dan hoe je daarin meer vrede kunt brengen. Dat kan op allerlei manieren. Je kunt je afvragen: Wil ik gelijk, of wil ik vrede? Of 'Heb ik vrede met de situatie? Ben ik tevreden?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder.
    Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

" Ik ben vrede"