Liefdesbrief 14

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de veertiende liefdesbrief. En we beginnen aan deel 4 van het blok: Het Hart! We stellen ons hart open voor liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor allerlei gebieden in je leven. Met het hart bedoel ik het hartchakra, daar waar het 'energetische' hart zit. Voelbaar in het midden van de borstkas en longen. Maar vooral voelbaar als de energie van liefde in je leven. En de energie van vrede, dankbaarheid, hartenwensen en de spirituele wet van geven en ontvangen..

 • Na de 3 weken van mantra's en de 7wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 4 van hetblok:Het Hart.
 • In deze week openen we het hart met hartenwensen .

In mijn persoonlijke beoefening van yoga en meditatie laat ik me altijd inspireren door de spirituele wetten. Een van de spirituele wetten is die van het hartchakra: De wet van geven en ontvangen. Het is de spirituele wet die je bewust maakt dat het belangrijk is dat je geeft met liefde en ontvangt in dankbaarheid. En dat het geven en ontvangen in je leven in balans is. Als je teveel geeft en tekort ontvangt, dan droog je als het ware op en kan je niet meer geven. Als je teveel ontvangt en te weinig geeft, dan spoel je over en ben je ook niet meer in staat om gezond te stromen. De intentie achter het geven is ook belangrijk. Geef je echt met liefde of verwacht je onbewust ook wat terug? En ontvang je echt in dankbaarheid, of toch onbewust in vanzelfsprekendheid? Als je meer liefde in je leven wilt laten stromen, is het belangrijk dat je intenties zuiver zijn en het geven en ontvangen in balans is. Voel je dankbaar, voel de vrede, wens vanuit je hart, geef met liefde, ontvang in dankbaarheid n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle veertiende liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 14

'Ik geef metliefde en ontvang in dankbaarheid'

Luister naar de geleide meditatie14. 'Ik geef met liefde en ontvang in dankbaarheid'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. is bij jou het geven en ontvangen in balans? En geef je met liefde enontvang je in dankbaarheid? Dit kun je bekijken op meerdere gebieden in je leven.
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

" Ik geef met liefde en ontvang in dankbaarheid"