Liefdesbrief 15

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de vijftiende liefdesbrief. En we beginnen aan deel 5 van het blok: Het Hart! We stellen ons hart open voor liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor allerlei gebieden in je leven. Met het hart bedoel ik het hartchakra, daar waar het 'energetische' hart zit. Voelbaar in het midden van de borstkas en longen. Maar vooral voelbaar als de energie van liefde in je leven. En de energie van vrede, dankbaarheid, hartenwensen en de spirituele wet van geven en ontvangen..

  • Na de 3 weken van mantra's en de 7wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 5van hetblok:Het Hart.
  • In deze week helenwe het hart met hartenergie.

Het hartchakra is een van de zeven hartchakra's. Elk chakra is energie en deze energie heeft kleur. Het hartchakra heeft een groene kleur. Als het hartchakra goed stroomt, is het heldergroen. Zijn er wat storingen in het hartchakra, dan kunnen daar bijvoorbeeld groene vlekken zichtbaar zijn. Je kunt zelf het hartchakra ook leren helen, gezond houden. Dat doe je door onder andere met de hartchakrameditatie van deze week. Maar je kunt je ook bewust omgeven met mooie groene kleuren, het liefst in de natuur. Heel deze week je hart door je met liefdevol groen te omgeven. Voel je dankbaar, voel de vrede, wens vanuit je hart, geef met liefde, ontvang in dankbaarheid, heel je hart n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle vijftiende liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 15

'Ik heel mijn hart'

Luister naar de geleide meditatie15. 'Ik heel mijn hart'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Ben jij jezelf bewust dat jijliefde bent? Zie jij jezelf als een liefdevol persoon?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje.Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik heel mijn hart'