Liefdesbrief 16

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de zestiende liefdesbrief. En we beginnen aan deel 6 van het blok: Het Hart! We stellen ons hart open voor liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor allerlei gebieden in je leven. Met het hart bedoel ik het hartchakra, daar waar het 'energetische' hart zit. Voelbaar in het midden van de borstkas en longen. Maar vooral voelbaar als de energie van liefde in je leven. Deze week horen we ook 'de stem' van je hart.

 • Na de 3 weken van mantra's en de 7wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 6van hetblok:Het Hart.
 • In deze week helenwe het hart met hartenergie en klank.

Het hartchakra is een van de zeven hartchakra's. Elk chakra is energie en deze energie heeft kleur. Het hartchakra heeft een groene kleur. Als het hartchakra goed stroomt, is het heldergroen. Zijn er wat storingen in het hartchakra, dan kunnen daar bijvoorbeeld groene vlekken zichtbaar zijn. Je kunt zelf het hartchakra ook leren helen, gezond houden. Dat doe je door onder andere met de hartchakrameditatie van vorige en ook deze week.
Energie heeft niet alleen kleur maar ook klank. De klank 'Yam' opent je hart en laat de energie van je hart beter stromen. Je kunt deze klank in stilte in jezelf herhalen, maar ook hardop. Je kunt het zelfs een beetje 'chanten', ritmisch opzeggen. Dit in combinatie met het visualiseren van de kleur groen, kan heel krachtig zijn. Laat je positief verrassen door wat het doet voor jou! Heel deze week je hart door je met liefdevol groen te omgeven. Voel je dankbaar, voel de vrede, wens vanuit je hart, geef met liefde, ontvang in dankbaarheid, heel je hart n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle zestiende liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 16

'Ik heel mijn hart' deel 2

Luister naar de geleide meditatie16. 'Ik heel mijn hart'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. Ontdek deze week de stem van je hart. Als je rustig en stil bent van binnen, kun jede stem van je hart horen. Je hart schreeuwt namelijk niet, maar het fluistert. Hoor deze week bewustde fluisteringen van je hart en zoek regelmatig de stilte op. Je ontdekt dande subtiele gevoelens, ingevingen, vibraties die diep van binnen komen. Laat ze er zijn, zonder ze te analyseren of er iets van te vinden.
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

" Ik hoor de stem vanmijn hart"