Liefdesbrief 17

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de zeventiende liefdesbrief. En we beginnen aan deel 7, de laatste, van het blok: Het Hart! We stellen ons hart open voor liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor allerlei gebieden in je leven. Met het hart bedoel ik het hartchakra, daar waar het 'energetische' hart zit. Voelbaar in het midden van de borstkas en longen. Maar vooral voelbaar als de energie van liefde in je leven. Deze week openen we je hart met de hartsutra's

 • Na de 3 weken van mantra's en de 7wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 7van hetblok:Het Hart.
 • In deze week openen we het hart met sutra's


Het hartchakra is energie. Als het hartchakra in balans is, staat het open voor onvoorwaardelijke liefde. Om deze energie meer te laten stromen, openen we deze week het hart met de speciale hartsutra's. Dit zijn intenties, energien die het hart meer open doen staan en laten stromen. Deze sutra's komen uit de yoga- en meditatietradities en worden al eeuwenlang gebruikt om ons hart te openen voor alles wat ons gelukkig maakt en liefde brengt. De sutra's van het hart zijn: vrede, liefde, harmonie en lachen. Het zijn de energien die gezond zijn voor ons hartchakra. In de toegestuurde geleide meditatie leer je deze toe te passen. Maar je kunt deze week ook in je dagelijks leven kijken in hoeverre je deze vier energien vindt en of nog meer kunt toepassen in je leven. Je zult merken dat liefde daarna meer gaat stromen.Voel je dankbaar, voel de vrede, wens vanuit je hart, geef met liefde, ontvang in dankbaarheid, heel je hart, voel vrede, liefde, harmonie, lach n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle zeventiende liefdesweek toe!
Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 17

'Ik open mijn hart'

Luister naar de geleide meditatie17. 'Ik open mijn hart'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. Hoe gaat het met jouw hartsutra's? Is er in jouw leven genoeg vrede, liefde, harmonie en lachen? Bekijk deze vier sutra's eens goed voor jouw leven en zie waar je meer van het een of het ander zou willen laten stromen in je leven. Stromen een of meerdere van deze sutra's goed in je leven, wees er dan dankbaar voor. Mis je een of meerdere sutra's, kijk dan hoe je vanuit je eigen hart dit meer kunt activeren in je leven. De geleide meditatie van deze week is hier al heel goed voor.
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik open mijn hart'