Liefdesbrief 19

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de negentiende liefdesbrief. En we zijn begonnen een nieuw blok: De geest! De geest heeft veel invloed op onze mogelijkheid liefde in ons leven te laten stromen. We kunnen met onze gedachten de deur naar liefde sluiten, maar gelukkig ook openen. Met dit blok 'De geest', brengen we ons hoofd, onze geest en gedachten tot rust, zodat ook daar de energie van liefde kan stromen!

  • Na de 3 weken van mantra's,de 7wekenvan het blokVertragen enHet Hart, zijn we nu bij de tweedeweek van het blok De Geest.
  • In deze week openen we de geest met onze adem.


Onze ademhaling kan veel vertellen over hoe het met ons gaat. Als je zelf gestrest en onrustig bent, dus dus stressvolle gedachten hebt, dan is je ademhaling vaak hoog en snel. Ervaar je innerlijke rust en heb je ook rust in je hoofd, dan is je ademhaling diep en rustig. Bij stress wordt je gevoed door angst en bij ontspanning wordt je gevoed door liefde. Met onze ademhaling kunnen we angst ook ombuigen naar liefde. De eerste stap is door je gewoon bewust te worden van je adem. Je adem te volgen. Zelfs op een bijzonder stressvol moment kan je adem een belangrijke schakel zijn in het ombuigen naar andere energie. Je kan je adem al tot rust brengen door deze bewust met je geest, je gedachten te volgen. Zonder oordeel, zonder forceren. Gewoon aandacht voor je adem. De meditatie van deze week helpt daar ook bij.
Breng deze week bewust je geest tot rust, volg je adem n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle negentiende liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 19

'Ik volg mijn adem'

Luister naar de geleide meditatie19. 'Ik volg mijn adem'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Ben jij jezelf bewust dat jijliefde bent? Zie jij jezelf als een liefdevol persoon?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje.Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik volg mijn adem'