Liefdesbrief 2

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de tweede liefdesbrief. Ik hoop van harte dat de eerste liefdesweek goed is bevallen! Omdat de start van Een jaar lang liefde ook nog praktische zaken inhoudt, zet ik eerst wat handige liefdes-informatie op een rijtje, zodat je zeker weet dat het allemaal goed gaat:

Je hebt een thuispakket ontvangen. Het liefdesnotitieboekje met 'Droomstudio' erop en de liefdesstickers zijn bedoeld om jezelf te coachen in de persoonlijke opdrachten. Het boek Het antwoord is liefde biedt je de nodige achtergrondinformatie voor Een jaar lang liefde. De gelukskaartenset wordt gebruikt voor inzichten, inspiratie en ook meditatie.
Je hebt vorige week twee soorten liefdesbrieven ontvangen. Eentje met een persoonlijke liefdescode waarmee je kunt inloggen voor de geleide meditaties. En de tweede is de algemene begeleidende inspiratie liefdesbrief, zoals deze. Als je een van deze twee brieven niet hebt ontvangen, meldt dit dan bij de beheerder:wendy@sterkinmedia.nl

Na de eerste week, ontvang je elke week een Liefdesbrief. Daarin staat de link naar je nieuwe geleide meditatie. Deze brieven en meditaties zijn genummerd, zodat je elke week kunt zien of je een nieuwe hebt ontvangen en eventueel nog

kunt teruglezen en luisteren. Zo krijg je een duidelijk overzicht en kan je ze eventueel geordend opslaan voor jezelf. In 'Een jaar lang liefde' komen meerdere thema's voorbij die jou dichter bij de liefde, rust en innerlijk geluk brengen. Het eerste blok begint met 'Opwarmen en Vertragen'. Het begint de eerste drie weken met specifieke meditaties en inzichten; het opwarmen. Daarna gaan we over naar vertragen. Het opwarmen is bedoeld om jou geleidelijk aan af te laten stemmen op de energie van liefde. Je kunt die afstemming zien als een zender die je zoekt op de radio. Als je uiteindelijk op de goede frequentie zit, kun je de muziek beter horen. Daarom zijn de eerste drie opwarmweken bedoeld om jou op de zender van liefde af te laten stemmen. En vanwaaruit we daarna stap voor stap meer liefde gaan creren. De eerste meditaties zijn niet heel lang, omdat iedereen een ander startpunt van meditatie-ervaring heeft. Het is belangrijk dat je niet gelijk heel diep en lang mediteert. Je zult merken dat gedurende deze droomreis naar liefde, meerdere soorten meditaties voorbij gaan komen die ook verschillen in lengte. Stem af op liefde, spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle tweede week toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 2

'Ik verdien liefde'
Luister naar de geleidemeditatie 2. 'Ik verdien liefde'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.

Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditatie van vorige week nog beluisteren.

Persoonlijke opdracht

  1. Op welke gebieden in je leven zo je meer liefde willen ontvangen?Denk aan allerlei soorten relaties die je hebt in je leven: met jezelf, je (toekomstige) partner, vrienden, familie, werk, ea..
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje.Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik verdien Liefde"