Liefdesbrief 20

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de twintigste liefdesbrief. En we zijn begonnen een nieuw blok: De geest! De geest heeft veel invloed op onze mogelijkheid liefde in ons leven te laten stromen. We kunnen met onze gedachten de deur naar liefde sluiten, maar gelukkig ook openen. Met dit blok 'De geest', brengen we ons hoofd, onze geest en gedachten tot rust, zodat ook daar de energie van liefde kan stromen!

 • Na de 3 weken van mantra's,de 7wekenvan het blokVertragen enHet Hart, zijn we nu bij de derde week van het blok De Geest.
 • In deze week openen we de geest met onze adem van liefde.


Vorige week hebben we ervaren hoe onze ademhaling veel kan vertellen over hoe het met ons gaat. Als je zelf gestrest en onrustig bent, dus dus stressvolle gedachten hebt, dan is je ademhaling vaak hoog. En als je meer liefde en rust ervaart, is de ademhaling diep en rustig. Het observeren van de adem helpt al als een time out van stress en angsten. Deze week gaan we een stap verder door bewust de energie van liefde in en uit te ademen. Je kan de adem daarin symbolisch zien. Wat adem je aan energie in? En wat adem je aan energie uit? Is dat gevoed door angst of liefde? Met de meditatie van deze week kun je bewust de frequentie van de energie van liefde verhogen.
Breng deze week bewust je geest tot rust, volg je adem, adem liefde in en uit n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle negentiende liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 20

'Ik adem liefde'

Luister naar de geleide meditatie20. 'Ik volg mijn adem'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. Als je de adem, zowel letterlijk als figuurlijk, ziet als een signaal hoe het met je gaat, hoe gaat het dan met jou? Wat adem jij aanenergie in en ademje aan energie uit? Kijk deze week maareens hoeveel door liefde en/of angstgevoeddeenergie dat is. En waar kun je nog meer liefde in- en uitademen?
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik adem liefde'