Liefdesbrief 22

Lieve jij,

Vandaag ontvang je liefdesbrief 22. Je bent bezig met het blok: De geest! De geest heeft veel invloed op onze mogelijkheid liefde in ons leven te laten stromen. We kunnen met onze gedachten de deur naar liefde sluiten, maar gelukkig ook openen. Met dit blok 'De geest', brengen we ons hoofd, onze geest en gedachten tot rust, zodat ook daar de energie van liefde kan stromen!

 • Na de 3 weken van mantra's,de 7wekenvan het blokVertragen enHet Hart, zijn we nu bij de vijfde week van het blok De Geest.
 • In deze week openen we de geest door deze bewust ruimte te maken voor liefde.


Zoals je misschien de afgelopen weken bewuster bent geworden, heb je elke dag ontzettend veel gedachten. We kunnen helemaal verstrikt raken in een bol van gedachten, waar soms geen ruimte in mogelijk lijkt te zijn. Of waar geen andere 'waarheid' van toepassing is. Door drukte en stress in ons dagelijks leven, creren we eerder negatieve en angstige gedachten. Terwijl als je meer rust en ontspanning ervaart, de gedachtenstromen eerder liefdevol zijn. Deze week worden we ons nog meer bewust of onze gedachten worden gevoed door angst of liefde. De meditatie van deze week helpt jou om voorbij je gedachten te komen en meer ruimte te scheppen voor liefdevolle energie, net als de persoonlijke opdracht.
Breng deze week bewust je geest tot rust, volg je adem, adem liefde in en uit , maak ruimte in de geest voor liefde n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 22 toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 22

'Ik denk liefde'

Luister naar de geleide meditatie22. 'Ik denk liefde'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. Pak deze weekhet boek 'Het antwoord isliefde' erbij. Open het op bladzijde 69 en lees het tot en met bladzijde 80. Herken je daarin iets van jezelf? Worden jouwgedachten gevoed door angst en stress of door liefde? Welkeervaringen hebben hierinvloed op denk je?
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik denk liefde'