Liefdesbrief 23

Lieve jij,

Vandaag ontvang je liefdesbrief 23. Je bent bezig met het blok: De geest! De geest heeft veel invloed op onze mogelijkheid liefde in ons leven te laten stromen. We kunnen met onze gedachten de deur naar liefde sluiten, maar gelukkig ook openen. Met dit blok 'De geest', brengen we ons hoofd, onze geest en gedachten tot rust, zodat ook daar de energie van liefde kan stromen!

 • Na de 3 weken van mantra's,de 7wekenvan het blokVertragen enHet Hart, zijn we nu bij de zesde week van het blok De Geest.
 • In deze week openen we de geest getuige te worden van onszelf.


In de zesde week van het blok de geest, word je meer bewust van jezelf. Bewust zijn, wilt zeggen dat je als het ware getuige wordt van jezelf. Soms gaan we zo op in onze dagelijkse activiteiten, woorden en gedachten, dat we eigenlijk niet eens meer weten of het allemaal nog wel klopt. In die zin of het allemaal nog wel is wat je wilt doen, zeggen of denken. Op het moment dat je bewust wordt, neem je een beetje afstand van jezelf en ga je jezelf bewust observeren. Zonder oordeel. Zo kun je zien of je handelingen, woorden en gedachten gevoed worden door angst of door liefde. Het enige wat je hoeft te doen is het te observeren, er bewust van te worden. Jezelf begrijpen, omdat je ook maar een mens in ontwikkeling bent. Het mooie is dat op het moment dat jij je bewust wordt, je de vicieuze cirkel van niet bewuste of niet gewenste activiteiten en gedachten kunt doorbreken. En de cirkel kunt vullen met liefde. Zo open je ook de geest voor liefde.Breng deze week bewust je geest tot rust, volg je adem, adem liefde in en uit , maak ruimte in de geest, wordt getuige van jezelf, creer liefde n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 23 toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 1

'Ik ben bewustzijn'

Luister naar de geleide meditatie23. 'Ik ben bewustzijn'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. Deze week mag je meer bewust worden van jezelf. Neem af en toe eens een time out, om een beetje getuige te worden van jezelf. Hoe voel jij je? Wat waren je gedachten? Wat was je aan het doen? Werden dezeactiviteiten gevoed doorliefde of door angst? Wordt alleen maar getuige van jezelf, zonder oordeel. Alleen maar waarnemen.Zo maak je ruimte voor meer bewustzijn, meer liefde in je leven.
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik ben bewustzijn'