Liefdesbrief 24

Lieve jij,

Vandaag ontvang je liefdesbrief 24. Je bent bezig met het blok: De geest! De geest heeft veel invloed op onze mogelijkheid liefde in ons leven te laten stromen. We kunnen met onze gedachten de deur naar liefde sluiten, maar gelukkig ook openen. Met dit blok 'De geest', brengen we ons hoofd, onze geest en gedachten tot rust, zodat ook daar de energie van liefde kan stromen!

 • Na de 3 weken van mantra's,de 7wekenvan het blokVertragen enHet Hart, zijn we nu bij de zevende, de laatsteweek van het blok De Geest.
 • In deze week openen we de geest door bewust los te laten.


In de zevende en tevens laatste week van het blok De Geest, brengen we onze aandacht naar loslaten. Op het moment dat je los laat, maak je ruimte voor nieuwe energie. Als je dus negatieve en door angst gevoedde gedachten loslaat, maak je meer ruimte voor positieve en door liefde gevoedde gedachten. De geest, het hoofd, houdt erg graag vast. Terwijl loslaten ook hier erg belangrijk is. Wil je meer liefde, rust, ontspanning en geluk in je leven omarmen, is het noodzakelijk om deze ook in je gedachtenstroom te brengen. De meditatie van deze week helpt hier heel goed bij, net als de persoonlijke opdracht.
Breng deze week bewust je geest tot rust, volg je adem, adem liefde in en uit , maak ruimte in de geest, word getuige van jezelf, creer liefde, laat los wat je niet dient n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 24 toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 24

'Ik laat los'

Luister naar de geleide meditatie24. 'Ik laat los'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 1. Deze week mag je ontdekken waar je meer kunt loslaten in je leven. In die zin dat je misschien iets meerkunt lerenloslaten wat jou niet dient. Wat dient jouniet? Dat kunnen door angst of negativiteitgevoedde activiteiten zijn, maar ookwoorden,gedachten of soms die van andere mensen. Waar laat jij nog teveel angst en negativiteit toe, terwijl je meer de energie van liefde wilt laten stromen?
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
 2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefde
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
 3. Zie de quote van de week hieronder.
  Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik laat los'