Liefdesbrief 25

Lieve jij,

Vandaag ontvang je liefdesbrief 25. We starten vandaag een nieuw blok: Verbinden! We zijn niet -alleen- in het leven. We zijn constant in verbinding. In verbinding met mensen, activiteiten, dromen en idealen. Een verbinding kun je zien als een relatie. En zo hebben we relaties met meerdere gebieden in ons leven: werk, hobby's, activiteiten, mensen, gezondheid, ambities, etc. In dit blok leren we te verbinden in liefde en zo nog meer liefde in ons leven te laten stromen.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, enDe Geest, zijn we nu bij de eerste week van het blok Verbinden.
  • In deze week verbindenwe door te omarmen wat is.


In ons leven zijn we dus constant in verbinding. In verbinding met meerdere levensgebieden. Dat zorgt ervoor dat we relaties ontwikkelen. Niet alleen de relatie met je partner, andere mensen, maar ook relaties met je activiteiten, gedachten en gevoelens. Een eerste stap naar meer liefde in je leven laten stromen, is alle relaties in je leven te omarmen. En met omarmen wordt bedoeld dat je ziet wat er is en dit zonder oordeel omarmt. Je kijkt als het ware als een soort getuige naar je relaties. Hoeveel liefde is daar aanwezig? En het tegenovergestelde: angst? Wat het ook is, je omarmt het in liefde. Wat wil zeggen dat je het omarmt in vertrouwen dat het nu moet zijn zoals het is. Als je het wegduwt, veroordeelt of er niet daar durft te kijken, kan het niet helen. Je moet het eerst omarmen in liefde. Voor mij persoonlijk is dit ook een moeilijkere liefdesopdracht. Maar ik kan uit ervaring zeggen dat het heel erg helpt en heelt! De opdrachten en meditatie van deze week helpen hier ook bij.
Verbind je deze week met alles wat is, in liefde, vertrouwen, met je hart n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 25 toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 25

'Ik laat los'

Luister naar de geleide meditatie25. 'Ik omarm wat is'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

  1. Deze week mag je ontdekken waar je meer kunt loslaten in je leven. In die zin dat je misschien iets meerkunt lerenloslaten wat jou niet dient. Wat dient jouniet? Dat kunnen door angst of negativiteitgevoedde activiteiten zijn, maar ookwoorden,gedachten of soms die van andere mensen. Waar laat jij nog teveel angst en negativiteit toe, terwijl je meer de energie van liefde wilt laten stromen?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefde
  3. Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik laat los"