Liefdesbrief 26

Lieve jij,

Vandaag ontvang je liefdesbrief 26. We zijn bezig met het nieuwe blok: Verbinden! We zijn niet -alleen- in het leven. We zijn constant in verbinding. In verbinding met mensen, activiteiten, dromen en idealen. Een verbinding kun je zien als een relatie. En zo hebben we relaties met meerdere gebieden in ons leven: werk, hobby's, activiteiten, mensen, gezondheid, ambities, etc. In dit blok leren we te verbinden in liefde en zo nog meer liefde in ons leven te laten stromen.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, enDe Geest, zijn we nu bij de tweede week van het blok Verbinden.
  • In deze week verbindenwe door te beseffen dat 'het is wat het is'inliefde.


Verbinden in liefde is 'omarmen wat is'. Wat daarbij helpt is te beseffen dat 'het is wat het is'. Heel vaak willen het verstand en de emoties allerlei labels hangen aan gebeurtenissen in ons leven. Of aan ons zelf. Maar door gewoon af en toe te beseffen ' het is wat het is', breng je rust in jezelf. Maak je ruimte voor de echte verbinding. De verbinding in liefde. Het is wat het is, heeft niets te maken met onverschilligheid. Het heeft alles te maken met het besef dat alles nu moet zijn zoals het is en dat je daar op dit moment, in het nu, niets aan kunt veranderen. Door er in het nu allerlei labels aan te hangen, gaat het misschien een kant op die je verder bij de liefde vandaan brengt. Terwijl als je het kunt laten zijn, in liefdevolle verbinding, dan maak je ruimte voor een pad in liefde.
Verbind je deze week met alles wat is, laat het in het moment zijn wat het is, in liefde, vertrouwen, met je hart n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 26 toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 26

'Het is wat hetis'

Luister naar de geleide meditatie26. 'Het is wat hetis'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

  1. Lees bladzijde 101, het gedicht van Erich Freud. Neem deze week een paar keer de tijd om dit gedicht te lezen. Laat het op je inwerken. Wat doet het met jou?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Tis wat het is"