Liefdesbrief 3

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de derde liefdesbrief. Ik hoop van harte dat de eerste twee liefdesweken goed zijn bevallen! Ik ben ontzettend verrast door de lieve, enthousiaste en mooie berichtjes die ik nu al mag ontvangen. Het bevestigt mij dat de intenties van dit jaarprogramma in liefde, echt uitkomen. Zo mooi om op deze manier de liefde te verspreiden!

 • Na de eerste twee mantra's Ik ben liefde en Ik verdien liefde ontvang je vandaag een derde mantra: Ik zie liefde.
 • Om liefde te kunnen laten stromen in je leven, is het belangrijk om ook liefde te kunnen zien en te herkennen. Of de tegenovergestelde energie ervan: angst. In de basis laten we ons namelijk altijd sturen door twee basis energien: angst of liefde. Ook al lijkt het wel eens niet zo. Heel vaak zijn onze emoties, gedachten en ook gebeurtenissen in het leven afgeleiden van deze energie. Of vertalingen van deze energie. Achterin het boek Het antwoord is liefde, zie je een schema met vertalingen van deze energie. Als je dit schema bekijkt, zul je misschien wel bepaalde emoties en gedachten bij jezelf herkennen.

Nu je weet dat je liefde bent en liefde verdient, mag je ook de energie van liefde leren herkennen. Het is heel vaak het hart die weet wanneer er liefde is. Je hart maakt een sprongetje, voelt zich blij, aangetrokken, passievol, melancholisch, ontroerd, etc. Jehart is ook je kompas naar de liefde. Ons hoofd wilt ons daarentegen wel eens de andere kant opsturen. Het is dan vaak het ego en de door angst gestuurde energie die ons van ons ware levenspad laat afdwalen. Zet deze week je hart aan en laat je hart je kompas zijn. Wees de liefde, verdien de liefde en...... zie de liefde, spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle derde week toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 3

'Ik zieliefde'

Luister naar de geleidemeditatie 3
'Ik zie liefde'

Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x.
Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
 1. 1.Kijk naar het schema achter in het boek 'Het antwoord is liefde. Zie hetoverzicht van energien van angst en liefde. Ontdek nu of je bepaalde emoties, gedachten en ofgebeurtenissen herkent. En zie ook welke angst-gerelateerde energien jij graag om wilt buigen in liefde.
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik zie Liefde"