Liefdesbrief 30

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 30. We zijn nu bezig met het blok: Verbinden! Ik hoop dat je in dit blok de afgelopen weken steeds meer verbinding bent gaan voelen. Verbinding met je omgeving, jezelf en de liefde. Deze week gaan we een stap verder met de taal van liefde en van ons lichaam.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, enDe Geest, zijn we nu bij de zesde week van het blok Verbinden.
  • In deze week verbindenwe door naar de taal van ons lichaam te luisteren en maken daarin een volgende stap

Je verbindt jezelf met liefde door de taal van liefde te leren spreken.Ons lichaam spreekt ook die taal. Als je leert luisteren naar je lichaam, kan je ook ontdekken hoe het met je gaat. Wat vertelt jouw lichaam? Is er voldoende liefde voor je lichaam? Deze week leer je ook vanuit je intutie en liefde voor jezelf te ontdekken hoe je beter voor jezelf zou kunnen zorgen.Verbind je deze week met alles wat is, laat het in het moment zijn wat het is, in liefde, vertrouwen, met je hart , spreek de taal van liefde. luister naar je lichaam, geef het liefde n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 30 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 30

'Ik zorg goed voor mijn lichaam'

Luister naar de geleidemeditatie30.'Ik zorg goed voor mijn lichaam'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Stel jezelf de vraag: Hoe kan ik beter voor mijn lichaam zorgen? Doe dat deze week het liefst elke dag, want elke dag kan net weer anders zijn voor wat je lijf nodig heeft.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik ben Liefde"