Liefdesbrief 31

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 31. We zijn alweer bij het laatste gedeelte van het blok: Verbinden! Ik hoop dat je in dit blok de afgelopen weken steeds meer verbinding bent gaan voelen. Verbinding met je omgeving, jezelf en de liefde. Deze week gaan we een stap verder met de taal van liefde en van ons lichaam.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, enDe Geest, zijn we nu bij de zesde week van het blok Verbinden.
  • In deze week verbindjij je met jouw intentie.

Je verbindt jezelf met liefde door je bewust te worden van je intentie. Je intentie is als het ware 'de waarom' achter wat je doet, wenst, creert. Jouw intentie, jouw 'waarom' heeft grote organiserende kracht. Het kan ook weleens voor verwarring zorgen over de uitkomst van dingen, omdat er verschil is tussen wat je wilt en eigenlijk diep, diep van binnen verlangt. Als je iets wenst, vraag je daarom dan ook af waarom je dat wenst. Welke energie hoop je dan te voelen? Dit bewustzijn zorgt ervoor dat je nog wat preciezer je doelen formuleert.Soms kan het ook gewoon fijn zijn om alleen met je intentie bezig te zijn en niet met de details. Je voelt je intentie en de rest laat je in vertrouwen los. Je zult zien dat het zich in liefde ontvouwt.Verbind je deze week met alles wat is, laat het in het moment zijn wat het is, in liefde, vertrouwen, met je hart , spreek de taal van liefde. luister naar je lichaam, geef het liefde, word je bewust van je intentie n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 31 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 31

Mijn intentie is...

Luister naar de geleidemeditatie31.'Mijn intentie is...'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Wat is jouw intentie? Je kunt je intentie formuleren voor vandaag. Maar ook voor deze week. Of deze maand. Ofdit jaar. Net wat goed voelt voor jouNoteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Mijn intentie is...'