Liefdesbrief 32

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 32. We starten aan een nieuw blok in het liefdesprogramma: Transformeren. Transformeren is sterker dan veranderen. Veranderen betekent dat je het ook weer terug kunt draaien. Maar transformeren houdt blijvende verandering in. Net als een rups die verandert in een vlinder. Die vlinder wordt nooit meer een rups. Zo gaan wij deze weken de transformatie in. De blijvende veranderingen naar meer liefde in je leven. Deze week doen we dat met een wake up call.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest en Verbinding,zijn we nu bij deeerste week van Transformatie
  • In deze week transformeer je door de wake up call.

Wat is jouw wake up call? Een wake up call is iets wat je letterlijk en figuurlijk wakker maakt in je leven. Een gebeurtenis of ervaring. Het kan iets groots zijn iets kleins. Iets lichamelijks of geestelijks. Je weet dat iets een wake up call is, omdat je opeens anders over iets gaat voelen of denken. Dat kunnen gevoelens of gedachten zijn als: Dit wil ik niet meer zo langer. Dit voelt niet meer goed. Of juist het tegenovergestelde: Dit voelt zo goed dat ik hier mee verder wil. Een wake up laat je als een soort getuige naar jezelf kijken. Het laat je met een hoger bewustzijn voelen. Iedereen heeft wel eens een wake up call in zijn leven. Als je er bewust naar kijkt, zul je zien dat dat de momenten zijn dat je meer kunt kiezen voor liefde. En daarna transformeert je leven naar meer innerlijke geluk, rust en liefde.Transformeer deze week, wordt wakker n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 32 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 32

Mijn wake up call is...

Luister naar de geleidemeditatie32.'Mijn wake up callis...'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Wat is jouw wake up call? Je kunt even bewust de tijd nemen om te kijken naar het verleden en teonderzoeken wat voor jou een wake up call kan zijn geweest in je leven. Of dat er een meer recente wake up is.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Mijn wake up callis...'