Liefdesbrief 33

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 33. We zijn gestart aan een nieuw blok in het liefdesprogramma: Transformeren. Transformeren is sterker dan veranderen. Veranderen betekent dat je het ook weer terug kunt draaien. Maar transformeren houdt blijvende verandering in. Net als een rups die verandert in een vlinder. Die vlinder wordt nooit meer een rups. Zo gaan wij deze weken de transformatie in. De blijvende veranderingen naar meer liefde in je leven. Deze week doen we dat door bewust te kiezen voor liefde.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest en Verbinding,zijn we nu bij detweede week van Transformatie
  • In deze week transformeer je door bewust te kiezen voor liefde.

Vorige week leerden we dat je door een wake up call wordt uitgenodigd om bewust te kiezen voor liefde. Deze week gaan we daarin een stapje verder. Elke dag kun je bewust kiezen voor liefde. Kiezen voor liefde is ht middel tegen stress, onrust en angsten. Kiezen voor liefde brengt jou dichter bij jouw innerlijke geluk. Je kunt op allerlei gebieden kiezen voor liefde. Kijk deze week eens naar de relaties in je leven. De relatie op het gebied van familie, vrienden en romantiek. Is de liefde daar nog in balans? Gaat het niet ten koste van zelfliefde? Of kun je ergens nog meer liefde in stoppen? Zorg dat je in relaties bewust kiest voor liefde, balans in de liefde en zelfliefde.Transformeer deze week, wordt wakker, kies bewust voor liefde in relaties n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 33 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 33

Ik kies bewust voor liefde in relaties

Luister naar de geleidemeditatie33.'Ik kies bewust voor liefde in relaties..'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Waar kun je meerbewust kiezen voor liefde in jouw relaties? Bekijk de relaties op het gebied van familie, vrienden en romantiek. Waar kun je wat meer energie in stoppen? Of waar trek je een grens uit zelfliefde?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik kies bewust voor liefde in relaties'