Liefdesbrief 34

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 34. We zijn bezig met het blok ' Transformeren' in het liefdesprogramma. Transformeren is sterker dan veranderen. Veranderen betekent dat je het ook weer terug kunt draaien. Maar transformeren houdt blijvende verandering in. Net als een rups die verandert in een vlinder. Die vlinder wordt nooit meer een rups. Zo gaan wij deze weken de transformatie in. De blijvende veranderingen naar meer liefde in je leven. Deze week doen we dat door bewust te kiezen voor liefde in voeding.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest en Verbinding,zijn we nu bij de derdeweek van Transformatie
  • In deze week transformeer je door bewust te kiezen voor liefde in voeding.

Waar voed jij je mee? In je leven voed je jezelf niet alleen met voeding, maar ook met andere dingen die je met al je zintuigen waarneemt. Met alles waarmee jij je voedt, kun je ook bewust kiezen voor liefde. Als het gaat om eten kun je kijken waar het eten vandaan komt wat je koopt. Wat zit erin en dient het jou? Maar ook hoe je eten bereid. Kook je gehaast en vanuit een 'moeten' of doe je het met liefde?Naast de letterlijke voeding, heb je ook figuurlijke voeding.Waar voed jij je nog meer mee in je leven? Wat zie je, hoor je en voel je? Wat neem je regelmatig met je zintuigen waar? Voed het jou of vergiftigt het jou? Kies daarin ook voor liefdevolle voeding.Transformeer deze week, word wakker, kies bewust voor liefde in relaties, kies voor liefdevolle voeding n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 34 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 34

Ik kies bewust voor liefdevolle voeding

Luister naar de geleidemeditatie34.'Ik kies bewust voor liefdevolle voeding'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Heb jij afgelopen tijd bewust gekozen voor liefdevolle voeding? Zowel letterlijk alsfiguurlijk? Waar kan jij meer kiezen voor liefde?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik kies bewust voor liefdevolle voeding'