Liefdesbrief 37

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 37. We zijn bezig met het blok ' Transformeren' in het liefdesprogramma. Transformeren is sterker dan veranderen. Veranderen betekent dat je het ook weer terug kunt draaien. Maar transformeren houdt blijvende verandering in. Net als een rups die verandert in een vlinder. Die vlinder wordt nooit meer een rups. Zo gaan wij deze weken de transformatie in. De blijvende veranderingen naar meer liefde in je leven. Deze week doen we dat door stress los te laten.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest en Verbinding,zijn we nu bij de zesde week van Transformatie
  • In deze week transformeer je door bewust stress los laten

Om te kunnen transformeren en te kiezen voor zelfliefde, kan het helpend zijn om even bewust stress los te laten. Als stress zich opbouwt, bouwen we tegelijkertijd een muur voor liefde op. Des te groter de muur van liefde, des te moeilijker het is om liefde te laten stromen in je leven. Zowel het geven van liefde, als het ontvangen van liefde. Deze week ontvang je een geleide meditatie die je kan helpen met stress los te laten. Ook de opdracht van deze week helpt hierbij.Transformeer deze week, word wakker, kies bewust voor liefde in relaties, kies voor liefdevolle voeding, zelfliefde, maak een lijstje liefde, laat stress los n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 37 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 37

'Ik laat stress los'

Luister naar de geleidemeditatie37.'Ik laat stress los'Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Wat is voorjou eenstressbron in je leven? Als je wat die stressbron is of wat destressbronnen zijn, stel jezelf dan de vaag: kan ikhier wat aan doen? Zo ja, probeer dangeleidelijk aan die bron van stress te verwijderen in je leven. Zo nee, kijk dan hoe je hier zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Niet op alles in het leven hebben we invloed, maar wel op hoe we hiermeegaan.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik laat stress los'