Liefdesbrief 38

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 38. We zijn bezig met het blok ' Transformeren' in het liefdesprogramma. Transformeren is sterker dan veranderen. Veranderen betekent dat je het ook weer terug kunt draaien. Maar transformeren houdt blijvende verandering in. Net als een rups die verandert in een vlinder. Die vlinder wordt nooit meer een rups. Zo gaan wij deze weken de transformatie in. De blijvende veranderingen naar meer liefde in je leven. Deze week doen we dat door grenzen te trekken.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest en Verbinding,zijn we nu bij de zevende en laatste week van Transformatie
  • In deze week transformeer je door bewust je grenzen te trekken.

Om te kunnen transformeren in liefde, is het belangrijk je grenzen te trekken. Diep van binnen zijn we allemaal liefde, maar door gebeurtenissen in het leven kunnen we verder verwijderd raken hiervan. Daarom is het goed zo nu en dan bewust je grenzen te trekken. Daarbij bescherm je jezelf van energie wat jou niet goed doet en kun je dichter bij je liefdevolle zelf blijven.Transformeer deze week, word wakker, kies bewust voor liefde in relaties, kies voor liefdevolle voeding, zelfliefde, maak een lijstje liefde, laat stress los, trek je grenzen n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 38 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 38

Ik trek mijn grenzen

Luister naar de geleidemeditatie38.'Ik trek mijn grenzen'Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
1. Hoe zou jij beter je grenzen kunnen trekken? Tegen wat of wie? Door middel van de geleide meditatie van deze week kun je ook steeds beter je grenzen leren trekken. Je ziet jezelf in een cirkel staan vol liefde. En je zet buiten die cirkel wat jou stress bezorgt. Je zou het ook kunnen tekenen. Je schrijft je naam in het midden. Je plaatst in de cirkel wat jou liefde geeft en buiten de cirkel wat jou saboteert en/of stress geeft.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik trek mijn grenzen'