Liefdesbrief 39

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 39. We beginnen met het nieuwe blok 'Creren' in het liefdesprogramma.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en zijn we nu bij de eerste week van het blok Creren.
  • In deze week creren we door ons te laten inspireren in liefde.

Om te kunnen creren in liefde, is het belangrijk je te laten inspireren in liefde. Door je te voeden met liefde, kun je makkelijker manifesteren in liefde. Waardoor laat jij je voeden in liefde? Dat kunnen inspirerende boeken zijn, muziek, mensen, ontspannende activiteiten, films en gebeurtenissen om je heen. Net als met de concrete voeding die je tot je neemt, kun je jezelf bij het kiezen van de symbolische voeding in je leven afvragen: is het voeding of vulling? Is het liefde of angst? Zorg dat al je zintuigen zoveel mogelijk liefde te verwerken krijgen.Creer deze week in liefde, laat je inspireren n.......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 39 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 39

Ik laat me inspireren in liefde

Luister naar de geleidemeditatie39.'Ik laat me inspireren in liefde'Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

1. Hoe zou jij je nog meer kunnen laten inspireren in liefde? Kijk even bewust naar je dagelijkse activiteiten en daar waar jij dagelijks door omringd wordt. Wat nemen jouw zintuigen waar? Is er genoeg liefde? Of is er ook nog veel 'vervuiling'? Ontdek hoe jij je zoveel mogelijk door liefde kunt laten inspireren.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik laat me inspireren in liefde'