Liefdesbrief 4

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de vierde liefdesbrief. Ik hoop van harte dat de eerste drie liefdesweken goed zijn bevallen! Zoals eerder uitgelegd, waren de eerste drie liefdesweken, opwarmweken. De opdrachten en meditaties waren bedoeld om jou op de frequentie van liefde te zetten. Daarvoor ontving je elke week een mantra. Je hebt nu in totaal drie mantra-meditaties die je altijd weer kunt beluisteren als je daar behoefte aan hebt. Als de meditaties te kort voor je zijn, kun je ook gewoon langer de mantra herhalen en zelf een timer zetten. Ben je beginnende mediteerder, dan kun je het beter rustig opbouwen. Maar als je er meer ervaring mee hebt, kun je elke dag 2 x 20 a 30 minuten mediteren.

  • De mantra's die je hebt ontvangen zijn: Ik ben liefde,Ik verdien liefde enIk zie liefde.
  • Nu zijn we bij het volgende blok van het programma aangekomen:Vertragen. Vertragen klinkt vaak niet aantrekkelijk, zeker niet in onze snelle maatschappij. Maar als je meer liefde en positieve energie in je leven wilt laten stromen, is het noodzakelijk dat je vertraagt. Het is een eerste belangrijke stap en voorwaarde om je liefdesbewustzijn te kunnen laten vergroten.

Hoe dan we dat nu, vertragen in een leven waarin alles draait om snelheid? Misschien herken je die snelheid ook wel bij jezelf: haasten, multitasken, constant een stap vooruit zijn, veel plannen, snel lopen, snel praten, nog even snel koken, ongeduldig zijn, reactief zijn, etc.... Dit zijn allemaal tekens van versnelling. Maar daar waar je versnelt, kun je geen liefde voelen. Je kunt niet voelen wat je werkelijk doet en daarvan genieten. Of het waarderen. Je bent bij versnelling niet echt in het moment. Soms dwingt het leven je weleens om te vertragen. Dat zijn gebeurtenissen in het leven waardoor je wel stil moet blijven staan of rustiger aan moet doen. Het is een uitnodiging van het universum om te vertragen en liefde te ervaren. Liefde voor jezelf, liefde voor het leven, liefde voor wat is. De komende weken help ik je met de meditaties en de inspiratiebrieven om te vertragen en daar ook de vruchten van te plukken. Doe rustig aan en......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle vierde week toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 4

Ik vertraag

Luister naar de geleidemeditatie4. 'Ik vertraag'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.
Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Waar zie jij versnelling in je leven? Waar zou je het rustiger aan willen doen? Zijn er gebeurtenissen in je leven die je nu kan zien als uitnodiging om tekunnen vertragen en liefde te ervaren?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik vertraag"