Liefdesbrief 40

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 40. We zijn begonnen met het nieuwe blok 'Creren' in het liefdesprogramma.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en zijn we nu bij de tweede week van het blok Creren.
  • In deze week creren we door ons te vergevenin liefde.

Om te kunnen creren in liefde, is het belangrijk te kunnen vergeven in liefde. Vasthouden, rancune & schuldgevoelens kunnen bijvoorbeeld een liefdevol leven in de weg staan. Vergeven hoeft niet perse te zeggen 'vergeten'. Maar je zorgt dat wat is gebeurd, je toekomst in liefde niet meer in de weg staat. Je laat het als het ware los. Vergeef jezelf en vergeef ook anderen voor hun fouten. Dit betekent niet dat je wilt dat het nog een keer gebeurt of dat je geen grenzen trekt. Maar je zorgt dat het geen saboteur meer in liefde.Creer deze week in liefde, laat je inspireren, vergeef......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 40 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 40

Ik vergeefin liefde

Luister naar de geleide meditatie40. 'Ik vergeef in liefde'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

1. Waarvoor zou jij jezelf kunnen vergeven? En zijn er mensen in je omgeving die je ergens voor zou kunnen vergeven? Vergeven kun je in liefde. Niet perse voor de ander, maar juist voor jezelf: om jezelf te bevrijden.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"'Ik vergeef in liefde'"