Liefdesbrief 41

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 41. We zijn bezig met het blok 'Creren' in het liefdesprogramma.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en zijn we nu bij de tweede week van het blok Creren.
  • In deze week creren we met de intentie van liefde.

Als we doelen stellen voor ons zelf en wensen formuleren, is het belangrijk om je intenties ervan te onderzoeken. Waarom is dit een doel? Waarom is dit een wens? Je intentie heeft namelijk een grote organiserende kracht op de uitkomst van jouw wensen. Het bewustzijn van je intentie, je 'waarom' van wat je doet en wenst, kan er voor zorgen dat je vervolgens jouw wensen en doelen ook anders en bewuster gaat formuleren. Zo kun je je voorstellen dat als je intentie liefde is, de uitkomst ook eerder liefde zal zijn. Het kan op verrassende manieren op je pad komen. Geen enkele vorm van liefde is namelijk chte liefde als het ten koste gaat van de liefde voor jezelf. Als dingen anders dan anders lopen in het leven, kun je je misschien afvragen wat dit betekent voor de liefde voor jezelf.Creer deze week in liefde, laat je inspireren, vergeef, laat je intentie liefde zijn en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 41 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 41

Mijn intentie is liefde

Luister naar de geleide meditatie41. 'Mijn intentie isliefde'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

1. Onderzoek de intenties van jouw dagelijkse activiteiten, contacten, doelen en wensen. Wat is jouw intentie, jouw 'waarom', daarachter? Misschien kun je bij het bewustzijn van jouw intenties, je doelen, activiteiten en wensen nog beter formulieren. Wat zou er gebeuren als alle intenties van wat je doet liefde is?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"'Mijn intentie is liefde'"