Liefdesbrief 42

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 42. We zijn bezig met het blok 'Creren' in het liefdesprogramma.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en zijn we nu bij de derde week van het blok Creren.
  • In deze week creren we door jezelf toestemming te geven in liefde.

Hoe gek en misschien zelfs te makkelijk het mag klinken: om in liefde te kunnen creren, hoef je alleen maar jezelf toestemming te geven. Heel vaak maken we onszelf van alles wijs over waarom we iets nog niet mogen doen, voelen of ervaren. Maar alleen jij, jij bent degene die jezelf daarvoor toestemming geeft. Laat die stemmetjes in je hoofd los en luister naar je hart. In principe staat de poort naar liefde al wijd open voor jou, je moet er alleen zelf nog doorheen durven lopen.Creer deze week in liefde, laat je inspireren, vergeef, laat je intentie liefde zijn, geef jezelf toestemming in liefde en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 42 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 42

Ik geef mezelf toestemming in liefde

Luister naar de geleide meditatie42. 'Ik geef mezelf toestemming inliefde'.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

1. Geef jij jezelf volledig toestemming om te creren in liefde? Als je zo door de poort zou kunnen lopen, wat houdt jou tegen? Zijn er obstakels en hindernissen om even onder de loep te nemen?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

'Ik geef mezelf toestemming in liefde'