Liefdesbrief 43

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 43. We zijn bezig met het blok 'Creren' in het liefdesprogramma.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en zijn we nu bij de vierde week van het blok Creren.
  • In deze week creren we in liefde met onze innerlijke gids.

Gelukkig hebben we als mens een extra zintuig meegekregen dat ons kan helpen om in het creatieproces voor liefde, betere keuzes te maken; het derde oog. Als we ons daardoor laten leiden, kunnen we makkelijker creren in liefde. Het derde oog kun je zien als een speciaal energiekanaal dat zich bevindt bij je voorhoofd. Het zit tussen je wenkbrauwen, boven je neus. Het is het centrum van intutie en kan functioneren als een soort oog. Met dit derde oog, het innerlijke oog, kunnen we dingen in ons leven anders leren zien. Het kan je verbinden met een grotere bron van wijsheid en liefde. Als je ontspannen bent en je hoofd rustig is, kan je derde oog vrij stromen en zo kun je makkelijker creren in liefde. De meditatie van deze week helpt daarbij!Creer deze week in liefde, laat je inspireren, vergeef, laat je intentie liefde zijn, geef jezelf toestemming in liefde en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 43 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 43

Ik creer met mijn innerlijke gids

Luister naar de geleide meditatie43. 'Ik creer met mijn innerlijke gids"Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

1. Ben jij je bewust van je innerlijke leiding? Heb je weleens het gevoel 'ik wist het eigenlijk wel' of dat je eigenlijk toch niet naar die stem van binnen hebt geluisterd? Of dat je dit misschien wel hebt gedaan. Ga even terug in de tijd en ontdek of je die momenten kunt vinden in je leven wanneer jij je juist wel of niet hebt laten leiden door je intutie.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Ik creer met mijn innerlijke gids"