Liefdesbrief 44

Lieve jij,WVandaag ontvang je liefdesbrief 44. We zijn bezig met het blok 'Creren' in het liefdesprogramma.

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en zijn we nu bij de zesde week van het blok Creren.
  • In deze week creren we in liefde door te bidden, mediteren en de liefdevolle tekens te zien.

Creren in liefde wil zeggen, bewust kunnen afstemmen op liefde.We hebben de afgelopen weken meerdere manieren ervaren hoe je dat kunt doen. Je kunt deze week hier meer de spirituele weg inslaan, door de drie stappen van liefdevolle begeleiding toe te passen. De eerste stap is bidden, de tweede stap is mediteren en de derde stap is de liefdevolle tekens van het universum zien. Iedereen kan dit op zijn of haar eigen manier doen en des te vaker je het doet, des te vaker je bijzonder en betekenisvol toeval ervaart in je leven. De meditatie en de opdracht van deze week helpen hierbij.Creer deze week in liefde, laat je inspireren, vergeef, laat je intentie liefde zijn, geef jezelf toestemming in liefde , creer met je innerlijke gids, bid, mediteer, zie de tekens en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 44 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 44

Ik bid, mediteer en zie de liefdevolle tekens

Luister naar de geleide meditatie44. 'Ik bid, mediteer en zie de liefdevolle tekens"Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Ben jij jezelf bewust dat jijliefde bent? Zie jij jezelf als een liefdevol persoon?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje.Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Ik bid, mediteer en zie de liefdevolle tekens"