Liefdesbrief 45

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 45. We zijn bezig met het blok 'Creren' in het liefdesprogramma. 

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en zijn we nu bij de zevende week van het blok Creren.
  • In deze week creren we een plek vol liefde.

Om te kunnen creren in liefde is het in de basis belangrijk om op een liefdevolle plek te zijn. Dat is de plek waar jij graag bent. Waar jij jezelf kunt zijn en vreugde in je hart kunt voelen. Hoe ziet jouw meest ideale plek vol liefde eruit? Wat zie je, hoor je, voel je hier? Mis je hier nog iets of is het al compleet? Zorg dat je deze week vaak genoeg op deze plek bent of neem de tijd om deze plek te creren en/of nog meer te vullen met liefde.Creer deze week in liefde, laat je inspireren, vergeef, laat je intentie liefde zijn, geef jezelf toestemming in liefde, creer met je innerlijke gids, bid, mediteer, zie de tekens, een plek vol liefde en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 45 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 45

Ik bid, mediteer en zie de liefdevolle tekens

Luister naar de geleide meditatie45. 'Ik creer een plek vol liefde'Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht

1. Wat is jouw meest liefdevolle plek om te zijn?Zijn er nog dingen die jij aan die plek zou willen veranderen om daar nog meer liefde te ervaren? Zijn er ook meerder plekken waar jij graag bent omdat je er liefde ervaart?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik ben Liefde"