Liefdesbrief 47

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 47. We zijn gestart aan het laatste blok van het jaar: 'Liefde zijn'

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en Creren,zijn we nu bij de tweede week van het blok Liefde zijn.
  • In deze week worden voelen we de goddelijke vonk in onszelf.

Jij bent liefde. Je hebt niet liefde, maar je bent liefde. Die liefde die jij bent, wordt gevoed door de goddelijke vonk. We hebben allemaal een vlammetje in ons hart branden. En dit vlammetje is liefde. Des te beter dit vlammetje brandt, des te meer liefde er in je leven stroomt. Het is dus belangrijk om goed voor deze vlam te blijven zorgen. Het gaat zo lang wij leven nooit uit en kan altijd weer aangewakkerd worden! Door je hart te openen en te volgen, zal je goddelijke vonk steeds beter gaan branden en zich uitspreiden in je leven.Word deze week verliefd op het leven, laat je goddelijke vonk branden en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 47 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 47

Ik ben de goddelijke vonk

Luister naar de geleide meditatie47. 'Ik Ik ben de goddelijke vonk'Deze meditatie is anders van opzet dan de andere. Het is meer een soort meditatie-instructie. Neem bij deze meditatie een kaars en aansteker met je mee. Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

1. Voel jij je goddelijke vonk branden? Ben jij je bewust van het vlammetje in jezelf dat liefde is?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Ik ben de goddelijke vonk"