Liefdesbrief 48

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 48. We zijn gestart aan het laatste blok van het jaar: 'Liefde zijn'

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en Creren,zijn we nu bij de derde week van het blok Liefde zijn.
  • In deze week worden voelen we dat alles liefde is.

Alles is liefde. Ook al lijkt het soms niet zo. Maar onder allerlei andere verschijningsvormen is liefde op zoek naar jou en verlangt de liefde in jou om te stromen.Soms kan het lijken alsof het universum je niet steunt, omdat het antwoord van liefde in andere vormen komt dan verwacht. Maar alle omstandigheden zijn altijd signalen om jou dichter bij de liefde en jouw goddelijke bron te brengen. Jij bent liefde en alles is liefde.Word deze week verliefd op het leven, laat je goddelijke vonk branden, weet dat alles liefde is en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 48 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 48

Alles is liefde

Luister naar de geleide meditatie48. 'Alles is liefdeDeze meditatie is anders van opzet dan de andere. Het is meer een soort meditatie-instructie. Neem bij deze meditatie een kaars en aansteker met je mee. Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

 

1. Voel jij dat alles liefde is? Lees de songtekst van Blof, Alles is liefde. Je vindt het op blz 147, 148, 149 in het boek Het antwoord is liefde. Wat doet deze tekst met jou?.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Alles is liefde"