Liefdesbrief 49

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 49. We zijn gestart aan het laatste blok van het jaar: 'Liefde zijn'

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en Creren,zijn we nu bij het vierde week van het blok Liefde zijn.
  • In deze week stemmen we ons af op de frequentie van liefde.

Deze week stemmen we ons af op de frequentie van liefde. Je kunt je bewust afstemmen op liefde, door zelf liefde te zijn. Dat kan soms moeilijk zijn, vooral als je in uitdagende tijden zit. Maar toch kan het. Zie de afstemming op de frequentie van liefde, als het luisteren naar een bepaalde radiozender. Als je van klassieke muziek houdt, zet je de klassieke radiozender aan. Maar als je van jazz houdt, zet je de jazz-zender aan. Als je van jazz houdt, maar de klassieke zender aan zet, zul je niet blij worden. Zo is dat ook met liefde. Als je zelf de knop van angst aan zet, zul je minder liefde ontvangen. Dus zet de knop van liefde aan. De meditatie van deze week helpt daarbij!Word deze week verliefd op het leven, laat je goddelijke vonk branden, weet dat alles liefde is, en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 49 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 49

Vandaag stem ik me af op de frequentie van liefde

Luister naar de geleide meditatie49. Vandaag stem ik me af op de frequentie van liefde.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Stem je deze week af op de frequentie van liefde. Denk aan mensen van wie je houdt, wees dankbaar en kom op plekken waar jij je geliefd voelt of waar je liefde voor voelt. Kom jij genoeg met deze plekken van liefde in contact?.Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Vandaag stem ik me af op de frequentie van liefde"