Liefdesbrief 5

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de vijfde liefdesbrief. Na de eerste drie liefdesweken, opwarmweken, ben je vorige week begonnen met het thema 'Vertragen'. Zowel door middel van de meditatie als de opdrachten, hoop ik dat je enkele vertraagmomenten in je week heb kunnen ervaren. Uit de mail van deelnemers maak ik op dat de meditatie en opdrachten daar wel bij hebben geholpen. De mooiste reactie kwam van Dani (dank voor het mailen!) die schreef :"Ik dacht dat ik al heel bewust was en ook mijn rust kon inlassen. Maar door de opdrachten besef ik dat ik nog veel dingen met snelheid doe. Of niet bewust in het moment. Ik ben heel vaak met mijn gedachten ergens anders." De opdrachten en meditaties zijn dus bedoeld om jou op de frequentie van liefde te zetten. Daarvoor ontving je de eerste weken mantra's, die je nog steeds kunt gebruiken als je daar behoefte aan hebt. Net als de geleide meditatie van vorige week.

 • Na de 3 weken van mantra's en de eerste weekvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 2 van dit thema.
 • In deze week vertragen we door herinneringen aan liefde op te roepen. De geleide meditatie van deze week gaat daar ook bij helpen. Herinneringen aan liefde doet ons vertragen en brengt ons op de frequentie van liefde.

Waarom gaan we in onze herinneringen terug naar liefde? Dit is om nog meer te beseffen dat jij je reis op aarde begonnen bent als liefde. En niet de tegenovergestelde energie angst. Alleen is door de jaren vol gebeurtenissen een laag om die pure liefde ontstaan, waardoor we niet altijd meer weten wie we zijn en waarom we hier op aarde zijn: liefde delen, geven en ontvangen. Door je af te blijven stemmen op mooie herinneringen aan liefde, zul je de frequentie van liefde verhogen en weten wie je werkelijk bent. Doe rustig aan, herinner je liefde en......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle vijfde week toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 5

'Ik herinner liefde'

Luister naar de geleide meditatie5. 'Ik herinner liefde'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.

Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
 1. Persoonlijke opdracht:

  1.Ga in je herinneringen terug naar liefde. Wat is jouw vroegste herinnering aan liefde? Schrijf deze week ook na elke dag op wat jij je als liefdevol moment van de dag herinnert.
  Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
  Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Ik vertraag"