Liefdesbrief 50

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 50. We zijn gestart aan het laatste blok van het jaar: 'Liefde zijn'

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en Creren,zijn we nu bij het vijfde week van het blok Liefde zijn.
  • In deze week laten we los voorliefde

 Om zoveel mogelijk in de energie van liefde te kunnen leven, is het ook belangrijk dat je soms los laat voor liefde. Kunnen loslaten, is kunnen vertrouwen. Kunnen loslaten is diep van binnen weten dat er weer nieuwe mooie energie op je pad komt. Loslaten is vaak de moeilijkste opdracht in het leven. Maar je kan het wel! En het dienst je soms in de naam van liefde. Loslaten van bepaalde mensen, relaties, verdriet, pijn, gehechtheid aan bepaalde verwachtingen en resultaten, etc. Loslaten betekent niet altijd dat je het niet meer wilt. Maar dat er soms geen andere keuze is waardoor je je beter kunt overgeven. Anders stem je je teveel af op de energie van angst. Loslaten is soms ook opofferen, zodat er ruimte wordt geschept voor iets nieuws in je leven. Loslaten is ook beseffen dat de liefde er altijd is en altijd zal zijn. Ook voor jou! De meditatie en opdracht van deze week helpt bij het loslaten in liefde.Word deze week verliefd op het leven, laat je goddelijke vonk branden, weet dat alles liefde is, laat los voor liefde en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 50 toe!Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 50

Ik laat los voor liefde

Luister naar de geleide meditatie 50. Ik laat los voor iefde.Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:

1. Hou jij je soms teveel vast aan iets of iemand? Of aan verwachtingen, patronen, doelen? Is er iets wat je beter zou kunnen loslaten voor je eigen welzijn, hart en energie? Ontdek deze week wat jij in de naam van liefde beter zou kunnen leren loslaten. Loslaten in vertrouwen. Loslaten in liefde..Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Ik laat los voor liefde"