Liefdesbrief 52

Lieve jij,Vandaag ontvang je liefdesbrief 52. We zijn aangekomen bij het laatste antwoord van liefde van dit jaarprogramma en het blok: 'Liefde zijn'

  • Na de blokkenVertragen,Het Hart, De Geest, Verbinding en Creren,zijn we nu bij de zevende en laatste week van het blok Liefde zijn.
  • In deze week latenzijn we liefde.

In de laatste stap naar leven in liefde, ben je de liefde en zie je dat alles liefde is. Soms is de liefde verpakt in een andere vorm: de angst. Dat kun je ook lezen in het boek Het antwoord is liefde bij het schema achterin. Of we leven in liefde, of in de tegenovergestelde energie: angst. De kunst is om het te herkennen. En als je merkt dat je in de tegenovergestelde energie leeft, het te leren om te buigen. Wat daarbij helpt is de zeven stappen naar liefde toe te passen. Daarom hebben we dit programma ook gedaan in zeven blokken, zeven thema's. Deze stappen helpen jou naar lichter te leven in liefde. Om jezelf hier extra te blijven helpen, kan het ondersteunend zijn om de zeven liefdesmantra's te herhalen. Je leest ze bij op pagina 183 bij oefening 3 in het boek Het antwoord is liefde. En de geleide meditatie van deze week helpt daarbij.Word deze week verliefd op het leven, laat je goddelijke vonk branden, weet dat alles liefde is, laat los voor liefde , zie het wonder, wees de liefde en......spread the love! Ik wens je een hele liefdevolle liefdesweek 52 toe!EN GOED NIEUWS! VOLGENDE WEEK ONTVANG JE NOG EEN BONUS-LIEFDESBRIEF MET EEN EXTRA GELEIDE MEDITATIE!liefs Rosalinda

Geleide meditatie 52

Alles is liefde

Luister naar de geleide meditatie 52. Alles is liefdeZorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.
book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket

Persoonlijke opdracht:1. Hoe kijk jij terug op dit jaarprogramma? Kun je voor jezelf opschrijven wat je hiervan heb geleerd? Zijn er dingen veranderd, groot of klein?Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.IK ZOU HET HEEL LEUK VINDEN OM TE LEZEN WAT JOUW ANTWOORDEN OP DEZE VRAGEN ZIJN/ JOUW PERSOONLIJKE ERVARINGEN ZIJN. LAAT HET MIJ GERUST WETEN:)2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven of uit de kaartenset Het antwoord is liefdeDit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"Alles is Liefde"