Liefdesbrief 6

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de zesde liefdesbrief. Je bent nu een paar weken bezig met het thema 'Vertragen'. Zowel door middel van de meditatie als de opdrachten, hoop ik dat je enkele vertraagmomenten in je week heb kunnen ervaren. En mooie herinneringen aan liefde hebt kunnen oproepen. Blijf je daarbij bewust dat alles wat je vandaag doet, herinneringen zijn voor later. Laat dat zoveel mogelijk momenten van liefde zijn. En zoals je inmiddels weet, wordt die liefde ervaren, als je vertraagt. Vertragen wordt zo steeds aantrekkelijker. Het zijn die bijzondere bewuste momenten waarop de liefde kan stromen. Liefde voor jezelf, liefde voor anderen, liefde voor het moment, liefde voor alles wat is.

  • Na de 3 weken van mantra's en de eerste wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 3van dit thema.
  • In deze week vertragen we door ons wakker te laten kussen door liefde. Je kunt je wakker laten kussen door liefde in allerlei vormen. het zijn vertragende momenten waarop je hart een sprongetje maakt en je een bijzondere energie door je lichaam voelt stromen. Vrede, rust, harmonie, passie, bliss...

Waarom laten we ons wakker kussen door liefde? Het brengt ons naar een hoger bewustzijn van wat liefde is. En daarmee naar een hoger bewustzijn waarop jij jezelf kunt ervaren. Op het moment dat jij je wakker laat kussen door liefde, zul je merken dat er ook meer innerlijk geluk en rust door je leven gaat stromen. Het heet ook niet voor niets wakker kussen. Het betekent dat je eerst aan het slapen was. Met andere woorden, je was je nog niet zo bewust. Net als de prins Sneeuwwitje wakker kust, kan er een symbolische prins in je leven komen die je wakker kust. Het hoeft niet perse een persoon zijn. Vaak het zij het juist levensgebeurtenissen die jouw liefdesbewustzijn doet groeien. Doe rustig aan, herinner je liefde, laat je wakker kussen en.......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle zesde week toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 6

'Ik herinner liefde'

Luister naar de geleide meditatie6. 'Ik word wakker in liefde'.
Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen. Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x. Je kunt ook de meditaties van de vorige wekennog beluisteren.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
1.Lees de fases van liefdesbewustzijn van het eerste hoofdstuk uit Het antwoord is liefde. Herken je fases bij jezelf? Ben je al eens wakker gekust door liefde? Sta dekomende weken open voor een nieuwe wake up call voor liefde!
Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje. Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

" Ik word wakker in liefde"