Liefdesbrief 8

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de achtste liefdesbrief. Je bent nu bezig met het themablok 'Vertragen'. Zowel door middel van de meditatie als de opdrachten, hoop ik dat je mooie vertraagmomenten hebt kunnen ervaren. Mooie herinneringen aan liefde hebt kunnen oproepen en nieuwe momenten van liefde hebt gecreerd. Door je te laten wakker kussen en laten inspireren. En helemaal aanwezig te zijn in het hier en nu. De kracht van vertragen in het hier en nu wordt ook vergroot als je daar bewust ruimte voor schept.

  • Na de 3 weken van mantra's en de eerste 4wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 5van dit thema.
  • In deze week vertragen we door ruimte te creren in het hier en nu.

Om iets te creren in je leven, maakt niet uit wat, is het belangrijk dat je daar ruimte voor schept. Als je alles maar blijft vullen met activiteiten en gedachten, dan is er geen ruimte om die nieuwe energie te laten stromen. Wil je dus meer innerlijk rust, geluk en liefde in je leven, dan is het belangrijk dat je daar echt ruimte voor maakt. Ruimte in je zelf, ruimte in je relaties, je agenda en jouw dromen. Liefde moet ruimte krijgenom geuit te kunnen worden. Je zult merken dat daar waar je die ruimte bewust creert, vrij snel positieve veranderingen ontstaan. Doe rustig aan, herinner je liefde, laat je wakker kussen, blijf aanwezig in het hier en nu, creer ruimte en.......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle achtste liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 8

'Ik maak ruimte'

Luister naar de geleidemeditatie 1.
'Ik maak ruimte'

Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.

Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Zijn er gebieden in je leven waar het 'benauwd' voelt? Dat je daar tekort ruimte hebt om: gelukkig te zijn, jezelf te zijn, adem te halen, te ontwikkelen en belangrijker nog,liefde te voelen? Kijk deze week eens bewust naar je leven en naar die gebieden waar je extra ruimte zou willen creren voor jezelf en liefde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"ik maak ruimte"