Liefdesbrief 9

Lieve jij,

Vandaag ontvang je de negende liefdesbrief. Je bent nu bezig met het themablok 'Vertragen'. Zowel door middel van de meditatie als de opdrachten, hoop ik dat je mooie vertraagmomenten hebt kunnen ervaren. Je merkt dat er meerdere manieren zijn om te vertragen. En belangrijker nog, je kunt ervaren dat vertragen jou meer positieve energie geeft. Het geeft je ruimte om bewust te voelen hoe het met je gaat en aanwezig te zijn in het hier en nu. Door de ruimte die je creert, geef je liefde ook meer de kans om te stromen in je leven. Deze week doen we dat met kosmische en onvoorwaardelijke liefde.

  • Na de 3 weken van mantra's en de eerste 5wekenvan het blokVertragen, zijn we nu bij week 6van dit thema.
  • In deze week vertragen we door bewust onvoorwaardelijk lief te hebben.

Er gebeurt iets als je wakker wordt in het leven. Als je opeens anders naar jezelf en je leven gaat kijken. Je snapt dan dat gebeurtenissen, moeilijk of makkelijk, uitnodigingen zijn om een meer gelukkige en liefdevolle versie van jezelf te worden. Als je vertraagt in het leven, kun je dat zo zien. En als je het leven en jezelf onvoorwaardelijk lief hebt en vertrouwt, schep je ook ruimte voor nieuwe energie. Je ervaart zinvol toeval, voelt passie en enthousiasme. Het is kosmische energie waarbij je danst met het leven. Het brengt je naar een hoger niveau en bewustzijn van liefde.Doe rustig aan, herinner je liefde, laat je wakker kussen, blijf aanwezig in het hier en nu, creer ruimte, heb onvoorwaardelijk lief en.......spread the love!

Ik wens je een hele liefdevolle negende liefdesweek toe!

Liefs Rosalinda

Geleide meditatie 9

'Ik heb onvoorwaardelijk lief'
Luister naar de geleidemeditatie9.
'Ik heb onvoorwaardelijk lief'.

Zorg voor een rustige plek waar je fijn kunt zitten of liggen.

Neem de tijd om even bij te komen na deze meditatie en eventueel inzichten te noteren in je persoonlijke Liefdes Droomboekje/Notitieboekje.

Luister deze geleide meditatie minstens 1 x per week, maar het liefst elke dag 1x.

book3-free-img

Persoonlijke opdracht

collage-thuispakket
  1. Ben jij jezelf bewust dat jijliefde bent? Zie jij jezelf als een liefdevol persoon?
    Noteer je antwoorden in je persoonlijke liefdes droomboekje.Het kan zijn dat de antwoorden op deze vragen aan het begin van dit programma anders zijn dan aan het einde.
  2. Trek een kaart uit de kaartenset Gelukkig zijn moet je durven.
    Dit is jouw kaart van de week! Zoek de betekenis op in het aanvullende boekje. Leg de kaart elke keer voordat je mediteert voor je neer en kijk er naar voordat je je ogen sluit. Leg het de rest van de week op een opvallende plek zodat het een leuke reminder wordt voor je.
  3. Zie de quote van de week hieronder. Herhaal dit elke dag een paar keer voor jezelf. Laat het op je inwerken.

Quote van de week

"" Ik heb onvoorwaardelijk lief ""